Yemek yemek, bir kültür ve lezzet şölenidir.
İnsanın kendisini şımartması da diyebilirim. Lezzetli bir akşam yemeği, çoğu zaman kendime verdiğim bir ödüldür.
Yaşamak için yiyenlerle, yemek için yaşayanlara birde benim gibi yemeği mutluluğa çevirenleri ekleyelim. Beni mutlu eden yemeği seviyorum. 14 şubat gelirken My Meating de düş gibi yaşadığım anları sizlerle paylaşmak istiyorum.
Aracımızı valeye teslim edip mekana geçiyoruz.
İç tasarımı ve renk seçimiyle iddialı, seçimleri ile kaliteli bu mekanın yemek sunumunu ve lezzetini merak ediyorum.
Masamızı hazırlamak üzere bekleyen şefin tercihlerini denemek istiyorum.
Masaya ilk olarak 4 çeşit ekmek, (şimdi bu ekmekler için parantez açmalıyım. Ispanaklı, pancarlı mini ekmekler burada üretiliyor. Diğer çeşitleri gittiğinizde görmeniz için anlatmıyorum) Hatayın çerez zeytini, sızma zeytinyağı, tereyağı servis ediliyor. Avokadolu salata, mevsim yeşillikleriyle bağışıklık sistemimize katkı sağlarken çorba servisi başlıyor.
Patlıcan közlemesiyle yapılan terbiyeli çorbanın karabiberle taçlandırılması başlı başına üzerine konuşabileceğim bir My Meating klasiği.
Personelin hazırlıkları tamamlanmasıyla başlayan lokum şov adına yakışır bir lezzet. mühürlenmiş etin sadece porselen tabakta tereyağı eşliğinde pişirilmesi kekik, pul biber ve tuz ilavesiyle hazırlanırken serviste brokoli, kuşkonmaz, karnabahar ve pişirilmiş çeri domatesle servis edilmesiyle yemeğe hazırız. "Lokum" diye adlandırılması bu et için, lezzetin bir itirafı olmalıdır.
Lokumdan sonra tatma şansı bulduğum Dallas ise tam anlamıyla yemeğin başkenti.
Tatlı, tadı kadar sunumuyla da beni mutlu ederken, o servis tabağının şıklığı bir kaç tatlı yemenize sebep olabilir.
Hesapla beraber gelen kahve keyfinize keyif katıyor. Fiyatları steakhouselarla karşılaştırdığınızda ne kadar ekonomik olduğunu yaşayarak tecrübe edebilirsiniz.
14 Şubat akşam yemeği tercihiniz işin tavsiyem My Meating'dir. İyi eğlenceler, afiyet olsun.