Özdemir,  kendi hukuk bürosunu açtı

Avukat Merve Özdemir, İstanbul’da bir yıl çalıştıktan sonra Antalya’da kendi hukuk bürosunu açarak avukatlık hizmeti vermeye başladı

Özdemir,  kendi hukuk bürosunu açtı
31 Mayıs 2021 - 15:51
Geçtiğimiz hafta Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde faaliyete giren hukuk bürosunun açılışına, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve eşi Pınar Genç yanı sıra Vakıfbank Döşemealtı Şube Müdürü Erdem Arabacı ve Yapıkredi Döşemealtı Şube Müdürü Selim Çiftçi katıldı.
Hukuk bürosunu açmanın mutluluğunu yaşayan genç avukat Merve Özdemir,  duygularını şu sözlerle ifade etti: “Üniversitenin ilk gününden beri hayalini kurduğum günü yaşıyorum. Emeklerimin karşılığını almak ve gerçek anlamda başardığımı hissetmek tarifsiz bir duygu. Meslek hayatımın en unutulmaz günü. Pandemi sürecinde sınırlı sayıda davetli çağırdım. Açılışımıza katılamayan dostlarım, telefon ve çiçeklerle heyecanımıza ortak oldular. Açılış kurdelemi keserken hukuk ve adalet yolundan şaşmadan cübbemi onurla taşıyacağıma tüm sevenlerimin önünde de yemin ettim. Ofisim bana ve tüm Antalya halkına hayırlı olsun” dedi.  
Açılış sonrası Özdemir, gelen misafirleriyle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çekti.


Murat ESENTEKİN

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum