Google Reklam Ajansı İle Çalışmanın Yararları Nelerdir?

Google Reklam Ajansı İle Çalışmanın Yararları Nelerdir?
17 Mayıs 2021 - 12:39
Google reklam ajansı faaliyetleri, edinmiş oldukları sektörel deneyimler ve alanında uzman hesap yöneticileri ile markaların gereksiz bütçe harcamalarının önüne geçmektedir. Bu nedenle Google’da reklam vermek için dijital medya ajanslarıyla görüşebilir ve reklam bütçenizi doğru değerlendirebilirsiniz.
Google reklam çalışmalarında hesabı takip etmek, dönüşümleri incelemek ve potansiyel kitlenin davranışlarını göre yeni stratejiler oluşturmak son derece önemlidir. Reklam ajansları ile çalıştığınızda hesabınızı yönetecek bir ADS hesap yöneticisi ile tanışırsınız. Önceliklerinizi ve marka imajınızı aktararak en doğru çalışma için bilgilendirme sağlarsınız. Google Ads uzmanı sizlere bütçenizi göz önünde bulundurarak kullanabileceğiniz en verimli Google reklam modellerini sunar. Hesabınız oluşturulur ve kullanıcı metrikleri düzenli olarak analiz edilir. Bu veriler ışında reklamlarınızın görünmesi gereken saat aralıkları, reklamınızı görmesi gereken kitle, bu kitlenin davranışları baz alınarak ilerleyen süreçte en verimli çalışma şekli belirlenir.
Google Reklam Ajansı ve Hesap Yönetimi Süreci
Aynı zamanda farklı reklam modelleri için A / B testleri yapılarak hedef kitlenin hangi modellere ilgi gösterdiği ya da gösterebileceği analiz edilebilmektedir. Google reklamları tıklama başına maliyet sistemi ile çalışmaktadır. Reklamlarınız rekabet oranı ve ayırmış olduğunuz bütçeye göre birinci sayfa ya da ikinci sayfada gösterim alabilir. Reklamlarınıza yalnızca tıklandığında ödeme sağlarsınız. Kişiler anahtar kelimeleri arayarak markanızın reklamı ile karşılaşıp tıklama gerçekleştirmeyebilir. Bu durumda bütçenizden herhangi bir eksilme yaşanmaz.
Google reklam ajansı, diğer pazarlama girişimlerini tamamlayıcı bir görev üstlenir. Yeniden pazarlama, markanıza ilgi gösteren tüketicileri hedeflemek amacıyla Google reklamlarını kullanmak için çok etkili bir yoldur. Tüm reklam modelleri hakkında bilgi almak ve bu süreci en profesyonel şekilde yürütmek için Google reklam ajansı ile iletişim kurabilirsiniz.
Yeni bir marka iseniz ve özellikle içinde bulunulan pandemi döneminde dijital faaliyetler ile ön plana çıkmak istiyorsanız Google reklamları sizler için akılcı bir seçenektir. Dijital mağazanızı oluşturarak reklam vermeye başlayabilir ve rakipleri geride bırakarak dönüşüm ivmenizi yükseltebilirsiniz. Bu çalışmalar için ajans tercihi yaparken Google Premier Partner ajanslar ile iletişimde olmak yararlı olacaktır.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum