Zeytinköylü gençler ASSİM'de buluşuyor

Muratpaşa Belediyesi Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve İnovasyon Merkezlerinde (ASSİM) faaliyetine başlayan bilardo spor merkezi, Zeytinköylü gençlere bambaşka bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Zeytinköylü gençler ASSİM'de buluşuyor
25 Kasım 2019 - 15:58
Yetişkinler için bir Amerikan masa, 5 üç bant ve çocuklara yönelik masallarında bulunduğu merkez, kuruluşuyla birlikte Zeytinköylü gençler için çekim merkezi oldu. ASSİM’de bir bilardo masalarının bulunduğu öğrenen gençler, okul sonrasın zamanlarında merkeze gelmeye başladı. Antalya Bilardo Spor Kulübü sayesinde bilardoyla bir spor olarak yeniden tanışan gençler, Semih Saygıner, Tayfun Taşdemir, Murat Naci Çoklu gibi dünya çapında başarılar elde eden milli sporcularının hikayelerini dinledikçe bu spor dalıyla bambaşka bir şekilde ilgilenmeye başladı.

HEDEF LİSANSLI SPORCULAR
Antalya Bilardo Kulübü Başkanı Mustafa Saffet Yahyaoğlu, ASSİM’de bulunan merkezin haftanın her günü sabah 11.00 akşam 20.00 saatleri arasında hizmet verdiğini söyledi. Zeytinköylü gençlerin ilgisinin kendilerini de yüreklendirdiğini belirten Yahyaoğlu, bilardonun okul sporları faaliyet programında yer alması için İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne başvuru yaptıklarını belirtti. Yahyaoğlu, ayrıca önümüzdeki günlerde okullar arası turnuvalar düzenleyeceklerini belirtirken lisanslı sporcuların yetişmesine katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.
Haber merkezi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum