Yangınzede öğrencilere tablet

MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, orman yangınında eğitim araçları zarar gören 52 öğrenciye hayırseverlerin katkısı ile temin edilen tabletleri teslim etti. Manavgat Belediyesi...

Yangınzede öğrencilere tablet
19 Ekim 2021 - 17:36
MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, orman yangınında eğitim araçları zarar gören 52 öğrenciye hayırseverlerin katkısı ile temin edilen tabletleri teslim etti.

Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen tablet teslim törenine belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, yangınzede öğrenciler ve aileleri katıldı. Tablet teslim töreninde konuşan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, yangından en çok zarar görenlerin çocuklar olduğunu belirtti. Çocukların eğitim hayatında hiçbir şeyi eksik etmemeye gayret ettiklerini ve bu kapsamda da tablet hediye etme kararı aldıklarını anlatan Başkan Sözen, "Çocuk ve gençlerimiz yangın anında en çok etkilenenlerden. Hepimizden fazla üzüldüler yoruldular. Onlara bisiklet, ev kıyafetleri, eğitim gereçlerini yerine koymaya gayret ettik. Online sistemde eğitime ağırlık verildiğini bildiğimiz için tablet hediye etme kararı aldık. Allah çocuklarımıza güzel bir gelecek versin. Bu tabletlerle geleceğe hazırlanacaklar. Her birinin gözlerinden öpüyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Bu desteklerin yapılmasında katkı koyan tüm yardımseverlerimize de teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Şükrü Sözen, daha sonra öğrencilere tabletlerini verdi.


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum