VARLIĞIN YETER

‘SEVGİ’ ÇOCUKLARI, 2020’YE ‘MERHABA’ DEDİ

VARLIĞIN YETER
01 Ocak 2020 - 20:00
Antalya’nın tanınan ve sevilen simalarından Özcan Varlı, örnek bir davranışa imza atarak, Aile ve Sosyal Politikalar Antalya İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan kimsesiz çocuklar için yeni yıl partisi düzenledi. Çocukların iyi vakit geçirebilmeleri ve birbirleriyle kaynaşmaları amacıyla düzenlenen etkinlikte, 54 çocuk gönüllerince eğlendi.

UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADILAR
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde 12. Cadde üzerinde yer alanElodiCafe&Patisserie işletmesi, yeni yılın ilk gününde iş yerini müşterilerine kapatarak, Aile ve Sosyal Politikalar Antalya İl Müdürlüğü'ne bağlı Sevgi Evi'nde kalan 6-9 yaş arasındaki 54 kimsesiz çocuklar için yeni yıl etkinliği düzenledi.Şişme oyun parkurları, sokak oyunları gibi onlarca oyun alanının kurulduğu etkinlikte; masal kahramanları maskotlarının gösterileri de çocuklar tarafından ilgi ile izlendi. Neşeleri gözlerinden okunan çocuklar gönüllerince eğlenerek güzel bir gün geçirdi.

KİMSESİZ ÇOCUKLARA 2020 ŞEFKATİ
Etkinliği organize eden Özcan Varlı, çocukları bir gün de olsa mutlu etmeyi amaçladıklarını vurguladı.Yeni yıla kimsesiz çocukların gözlerindeki mutluluğu görmek istediklerini belirten Varlı, “Toplumsal sorumluluk anlayışıyla hareket ettiğimiz bu günde çocukların mutlu olması bizi de çok mutlu etti. Bizlerin de vatandaş olarak, birey olarak üzerimize düşen görevler var. Sevgi Evleri’nde kalan kimsesiz çocukların aslında kimsesiz olmadıklarını, hepimizin çocukları olduğunu hissettirmek istedik.Onlarla beraber eğlendik, güldük. Umarız herkese örnek olur” diye konuştu.Çocukların en değerli hazine olduğunu belirten Özcan Varlı, çocukların tebessümü için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.
Program sonunda çocuklaraçeşitli ikramlar yapıldı.

Faruk ÇELİK, Fotoğraf: Ramazan BOZCA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum