Validen Karayolları'na ziyaret

Vali Ersin Yazıcı, Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, çalışmalar hakkında birifing aldı

Validen Karayolları'na ziyaret
30 Eylül 2020 - 16:16
Vali Ersin Yazıcı, Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, çalışmalar hakkında birifing aldı.

Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü'nün sorumluluk bölgesindeki yapımı devam eden yolların son durumu ve projeler hakkında birifing verilen toplantıya Vali Yazıcı'nın yanı sıra, Bölge Müdürü İbrahim Yaşar ve Karayolları çalışanları katıldı.

Karayolları çalışmalarının günümüzde öneminin arttığını belirten Vali Yazıcı, "Yol medeniyettir. Yaptığınız çalışmalarınızla ülkemizi medeniyete ulaştırıyorsunuz. 20 yıl önce insanların karayollarından beklentileri farklıydı. Günümüzde ise daha farklı. Önümüz kış olduğundan hızlıca koordine olup diğer kurum ve kuruluşlardan destek alarak çalışmaları hızlıca yapmalıyız. Biz insanlara hizmet etmek için bu konumlardayız. Şehrimizde yaşayan insanların yaşam kalitesini, refah seviyesini yükseltmek için çalışıyoruz" dedi.

İNSANIMIZ HİZMETLERİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

Pandemi sürecinde vatandaşların önceliklerinin değiştiğini söyleyen Vali Yazıcı, "Devletin ürettiği bütün hizmetler önemli. Karayolları olarak standardı yüksek, insanları birbirine kavuşturan yollar yapılıyor. Bu çalışmalar oldukça sevindrici ve gurur verici. Güzel ülkemizin bölgeleri birbirine bağlanıyor. Günümüzde hemen hemen her bölgeye duble yollar yapılmakta. Bizim insanımız bu hizmetlerin en iyisini hak ediyor. Avrupa'da gelişmiş ülkelere baktığımızda bunun birçok örneğini görüyoruz. Yol medeniyettir. Yol olmadan gelişim tam anlamıyla sağlanamaz. Bizim ülkemizde karayolu insanımız için birinci derece öneme sahip. Fakat deniz yolu, hava yolu ve demir yolunun gelişimi de ülkemiz için çok önemlidir" diye konuştu.

Vali Yazıcı, "Seyahat eden vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği açısından karayollarına büyük iş düşmekte. Bu sebepten işinizi severek ve güzel yapmalısınız. Vatandaşlarımıza hizmetlerinizde hızlı ve sonuç odaklı davranıp iletişiminizi güçlü tutmalısınız. İstek ve sorunları hızlıca sonuçlandırmalısınız. Gördüğüm kadarıyla karayolları çok kaliteli hizmetler üretmekte. Karşılaştığınız sorunların çözümünde her zaman yanınızdayım. Çalışmalarınızda ve hizmetinizde başarılarınızın devamını dilerim" dedi.

DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum