Vali Yazıcı, çocuklarla bayram kahvaltasında buluştu

ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, Kurban Bayramı nedeniyle Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklarla kahvaltıda bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Vali Yazıcı,...

Vali Yazıcı, çocuklarla bayram kahvaltasında buluştu
22 Temmuz 2021 - 11:44
ANTALYA Valisi Ersin Yazıcı ve eşi Hanife Yazıcı, Kurban Bayramı nedeniyle Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklarla kahvaltıda bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Vali Yazıcı, "Devlet olarak geleceğimizin teminatı çocuklarımızın her zaman yanındayız" dedi.

Vali Yazıcı, Akdeniz Üniversitesi Camisi'nde kılınan bayram namazının ardından eşi Hanife Yazıcı ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklarla kahvaltı programına katıldı. Programa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Antalya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Çalışkan katıldı.

Geleceğin teminatı olan gençlerle kahvaltıda buluştuğu için mutlu olduğunu belirten Vali Yazıcı, "Devlet olarak çocuklarımızın, yaşlılarımızın ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın her zaman yanındayız" dedi. Vali Yazıcı düzenlenen etkinlikte çocukların Kurban Bayramı sevincine ortak olduklarını ve çok güzel bir etkinlik olduğunu ifade etti.

'GENÇLERİMİZ BİZE EMANET'

Kahvaltıda çocuklarla yakından ilgilenen Vali Yazıcı, eğitimleri hakkında bilgi alarak geleceğe dair planları konusunda sohbet etti. Vali Yazıcı, "Bu gençler bizim evlatlarımız. Bizim çocuklarımız. Onlar bizlere emanet. Onların her türlü ihtiyaçlarıyla yakından ilgileniyor ve sık sık kendileriyle bir araya gelerek gelişmelerini takip ediyoruz" diye konuştu.

BAYRAMLAR, BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANLARIDIR

Vali Yazıcı, sözlerine şöyle devam etti:

"Bu güzel bayram sabahında gençlerimizle, geleceğimizin teminatı çocuklarımızla bir araya geldik. Çocuk Evleri Sitesi'nde kalan çocuklarımızla kahvaltıda buluştuk. Çocuklarımızla sık sık bir araya gelmeye sorunlarını ve sıkıntılarını dinlemeye çalışıyoruz. Çocuklarımızı güvenle bakabilecekleri bir geleceğe hazırlamaya çalışıyoruz. Bu tür programlar çocuklarımızı ve bizleri çok mutlu ediyor. Moral kaynağı oluyor. Bayramlar, birlik ve beraberlik zamanlarıdır. Bayram ve özel günlerde devletimizin himayesinde bulunan yavrularımızla yakından ilgilenmemiz gerekiyor. Çocuklarımızla birlikte olmaktan aldığım mutluluğu bir defa daha ifade etmek istiyorum. Şimdiden bayramınızı kutluyor, yaşamınızda sağlık, mutluluk ve başarı diliyorum."

Kahvaltı programının ardından Döşemealtı uygulama noktasına geçen Vali Yazıcı, kontrol noktasındaki görevlilerin ve kontrol için durdurulan sürücülerin bayramını kutlayarak, vatandaşlardan hem salgın hem de trafik kurallarına uymalarını istedi.

KARDEŞÇE KUCAKLAŞMAYI İHMAL ETMEYELİM

Sözlerine Antalyalıların ve tüm İslam Alemi'nin bayramını kutlayarak başlayan Vali Yazıcı, "Türk milleti olarak tarihimizden, kültürümüzden ve medeniyetimizden aldığımız güç ve sorumlulukla sevgimizi, muhabbetimizi ve yardımlaşmamızı daha da büyütüp pekiştirelim. Kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakarak kardeşçe kucaklaşmayı ihmal etmeyelim" dedi.

KURALLARA UYALIM

Uygulama noktasından geçen vatandaşları da trafik kuralları konusunda uyaran Vali Yazıcı, "Araçlarıyla yollara çıkan tüm vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını rica ediyorum. Bayram sevincimizi matem havasına dönüştürmemek için, bu konuda lütfen hepimiz üzerimize düşenleri yapalım. Kurallara uyalım" dedi.

Uygulama noktasındaki görevli personel ve vatandaşlarla bayramlaşan Vali Yazıcı, Döşemealtı Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret ederek görevli personelin bayramını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

ŞEHİT AİLELERİ UNUTULMADI

2012 yılında şehit olan Polis Memuru Mustafa Kılıç, 2020 yılında Siirt'te şehit olan Jandarma Astsubay Celal Özcan ve 1994'te Şırnak'ta Şehit olan Jandarma Er Hakan Karakaya'nın ailelerini ziyaret eden Vali Yazıcı, "Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim için çok değerli. Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya ve yanlarında olmaya devam edecek. Şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Devletimiz ve milletimiz tüm şehitlerimize her zaman minnettardır" diye konuştu.


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum