VAATLERİN TAKİPÇİSİYİZ

İYİ PARTİ İL BAŞKANI TEMİZER’DEN BÖCEK’E:

VAATLERİN TAKİPÇİSİYİZ
03 Aralık 2019 - 17:36
İYİ Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in verdiği vaatlerin takipçisi olacaklarını söyledi.
 
Antalya Tenis İhtisas Kulübü'nde (ATİK) gazetecilerle bir araya gelen Yavuz Temizer, gündeme yönelik değerlendirmede bulundu. 66 gündür partisine il başkanlığı yaptığını aktaran Temizer, Antalya'nın partileri için çok önemli bir kent olduğunu söyledi. Antalya'da il başkanlığı konusunda sıkıntıların fazla yansımaya başladığını belirten Temizer, "Bu konuda bir çözüm gerekiyordu. İçeriden çözüm olabilecek gibi görünmüyordu. Bu noktada genel başkan beni atadı. Antalya, İYİ Parti'nin güçlü olduğu illerden olduğu için çekişmelerin olması gayet normal. 25 bin üye için yola çıktık. 3 bin üyemiz vardı. Şimdi 8 bin üyemiz var" dedi.
 
'İKTİDARA TALİBİZ'
Yeni yönetim oluştuktan sonra 5 arkadaşlarının istifa ettiğini dile getiren Temizer, bunu da doğal gördüklerini söyledi. 8 aydır belediye meclis üyelerinin bir araya gelmediğini anlatan Temizer, yakın zamanda herkesi bir araya getirdiklerini anlattı. Türkiye'de partilerinin birçok değişikliğe yol açtığını kaydeden Temizer, İstanbul ve Ankara'da yerel yönetim değişiklerinin bunun göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Temizer, "İyi ki İYİ Parti'yi kurmuşuz diyoruz. Millet bizi bir yere oturttu. Seçimlerde millet bize 'iktidara hazırlanın' diyor. Biz iktidara talibiz. Hedeflerin bir kısmı gerçekleşti" dedi.
 
ÜYELER BELİRLEYİCİ OLACAK
İttifak olarak alınan belediyelerin takipçisi olduklarını kaydeden Temizer, vaatlerin yerine getirilip getirilmediğini sorgulayacaklarına dikkati çekti. Delege seçimlerini üyeler arasında yapacaklarını belirten Temizer, "Kim ilçe başkanı olmak isterse o aday olacaktır. Tek adayla seçimlere gitmeyeceğiz. Milletvekili adaylarının sıralamasını da yine üyelerimiz yapacak, Ankara'da belirlenmeyecek. Biz bir geleneği temsil etmiyoruz. Biz İYİ Parti'yiz" diye konuştu.
 
VALİ KARALOĞLU'NA ELEŞTİRİ
Antalya Valisi Münir Karaloğlu'ndan randevu istediklerini, ancak uzun süre verilmediğini belirten Temizer, "Bir süre sonra randevu talebimizi geri çektik. 29 Şubat'a randevu verseler, bunun bile ne demek olduğunu anlardık. Vali bey, bizi yok sayamazsınız. Siz devletin memurusunuz, AK Parti'nin memuru değilsiniz. Siz 82 milyonun vergileriyle maaş alıyorsunuz. O zaman buna hakkınız yok. Sayın vali hak etmediği bir makamda oturuyor. Bir vatandaşın randevusuna bile geri dönmek zorundasınız. Herkesin oturduğu yerin hakkını vermesi lazım" dedi. İYİ Parti olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde yer aldıklarını dile getiren Temizer, belediyeye katkı yapacaklarını aktardı. Temizer, "Büyükşehir'de bürokratik olarak yer alacağız. Böcek'in başarılı olacağına inanıyorum, kendisini de yalnız bırakmayacağız. Vaatlerin birebir takipçisi olacağım. Belediye şirketlerinin yönetim kurullarında parti yöneticilerinin bulunmasını doğru bulmuyorum" açıklamasını yaptı.

DHA
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum