Ücretsiz En iyi Mobil VPN Uygulaması - Touch VPN

Ücretsiz En iyi Mobil VPN Uygulaması - Touch VPN
31 Ekim 2021 - 11:45

 


Touch VPN proxy tabanına sahip bir VPN programı olarak hizmet vermektedir. Farklı sitelere kolay bir şekilde erişim imkanı sunması ve ücretsiz olmasıyla çok sayıda kişi tarafından tercih edilmektedir. Program kolay ve zahmetsiz bir şekilde indirilerek kurulumu gerçekleştirilir yoğun olarak tercih edilmesinin pek çok sebebi bulunmaktadır. Günümüz koşullarında internet üzerinde geçirilen vakit oldukça yüksektir. Bu nedenle çeşitli gizlilik ve güvenlik ilkeleri kullanıcılar açısından oldukça önemlidir.
Touch VPN programı öncelikle girişe izin verilmeyen çeşitli sitelere giriş imkanı sunması ile birlikte muhtemel bir hacker saldırısından korunmak amacıyla da kullanılır. Örnek olarak belli internet bağlantıları üzerinden sosyal medya erişimleri kapatılmış olabilir.

Bu durumda kişi Touch VPN uygulamasını kullanarak sosyal medya hesaplarına rahatlıkla erişebilir. Touch VPN uygulamasının bir başka önemli özelliği de herhangi bir sitede kullanıcıya ait IP adresinin görünmemesidir. Kullanıcının IP adresinin yerine VPN sunucusuna ait olan IP adresi görünür.

Touch VPN PC


Touch VPN PC üzerinden de kolaylıkla indirilerek kullanıma başlanabilir. Ayrı olarak sunulan özel bir ağ sistemini kullanıcılara sunmakta olan uygulama yedi değişik sunucu ile hizmet vermeye devam etmektedir. Bu sunucuların Kanada, ABD’de, Fransa, İngiltere, Danimarka, İsveç ve Hollanda’da bulunduğu bilinmektedir.
Programın indirilerek kurulumunun gerçekleştirilmesinin ardından kullanıcı 7 adet sunucudan herhangi birisini seçerek bağlanmaya başlayabilir. Kullanıcı anonim şekilde farklı sitelere giriş yapabilmektedir. Dünyanın herhangi bir bölgesinden kolaylıkla giriş yapılabilen uygulama bir Google eklentisi vazifesi görmektedir. Touch VPN uygulamasını indirimli işlemi de oldukça basittir.
 Ücretsiz bir program olarak sunulması uygulamanın yoğun şekilde tercihini arttıran nedenlerden birisidir. Bant ve hız genişliği olarak sınırsız hizmet sunması ve SSL şifreleme uygulaması kullanıcılar tarafından önemsenen içerikler arasında yer alır. Google yapısına bağlı olarak kullanılan ve proxy tabanlı bir özellik gösteren Touch VPN tüm farklı sitelere kolay bir şekilde erişim imkanı sağlaması ile bilinmektedir.
Touch VPN uygulaması ve içeriklerini kullanmaya başlamak için İndirgeek sitesi üzerinden kolaylıkla indirebilirsiniz. İndirgeek sitesi üzerinden pratik bir biçimde uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz.
Touch VPN
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum