Rixos Sungate, mavi bayrağını göndere çekti

Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan Rixos Sungate Otel, hak kazandığı mavi bayrağı teslim alarak göndere çekti.

Rixos Sungate, mavi bayrağını göndere çekti
29 Temmuz 2020 - 15:00
Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan Rixos Sungate Otel, hak kazandığı mavi bayrağı teslim alarak göndere çekti.

Kıyı bölgelerinde, sahillerin ve suyun temizliğinin simgesi olan mavi bayrak özellikle turizm bölgelerindeki turistik işletmelerin de vazgeçilmezi durumunda. Türkiye'de en çok mavi bayrağın bulunduğu il ise Türk turizminin başkenti olan Antalya. Antalya'nın en önemli turizm destinasyonlarından olan Kemer'de doğaya verdiği önemle mavi bayrak almaya hak kazanan Beldibi Mahallesi'nde bulunan Rixos Sungate Otel, düzenlenen törenle bayrağını teslim alarak göndere çekti.

Törene Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TURÇEV) Antalya İl Koordinatörü Lokman Atasoy, TURÇEV Antalya İl Koordinatör Yardımcısı Mustafa Ergiydiren, Rixos Sungate Otel Genel Müdürü Derya Billur, Kemer Belediyesi Mavi Bayrak Yerel Sorumlusu Serap Minta, TURÇEV görevlileri ve Rixos Sungate Otel departman müdürleri katıldı.

Mavi bayrağı göndere çekmenin önemine değinen Rixos Sungate Otel Genel Müdürü Derya Billur, "Bugün mavi bayrağımızı gönderimize çektik. Bununla ilgili büyük bir mutluluk ve gurur içerisindeyiz. Bizlere emanet olan bu mavi denizleri, bu sahilleri korumak, kollamak, gelecek nesillere temiz şekilde teslim edebilmek için ekibimizle birlikte çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Bu mavi bayrakla ilgili olarak emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Korunması noktasında da tüm ekip arkadaşlarımla birlikte yoğun bir çalışma içerisinde olacağız" dedi.

DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum