Öztürk: En güzel başlangıcı yapacağız

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, "Sivas maçı çok güzeldi o havayla Beşiktaş'ı yeneceğimize inanıyordum ama ara verdik.

Öztürk: En güzel başlangıcı yapacağız
01 Nisan 2020 - 11:14
Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, "Sivas maçı çok güzeldi o havayla Beşiktaş'ı yeneceğimize inanıyordum ama ara verdik. En güzel şekilde başlangıcı tekrar yapacağız. Şu ana kadar takımda maaşlarla, maliyetlerle 'şu ödeme olsun, sıkıntı var' diye kimse ağzını açmadı. Ciddi kenetlenmiş bir şekildeyiz. Ligler başlasın ne şartta, ne zaman olursa bomba gibi gireceğiz" dedi.

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, takımdaki birlik, beraberlik ve aile duygusunun ön planda olduğuna dikkati çekti. Liglerin ertelenmesinden önce kırmızı beyazlıların, yükselişe geçtiğini ve iyi sonuçlar aldığını anlatan Öztürk, "Moda giriyorduk.  Sivas maçı çok güzeldi o havayla Beşiktaş'ı yeneceğimize inanıyordum ama ara verdik. En güzel şekilde başlangıcı tekrar yapacağız. Şu ana kadar takımda maaşlarla, maliyetlerle 'şu ödeme olsun, sıkıntı var' diye kimse ağzını açmadı. Otelde konaklayan futbolcularımız var. Ciddi kenetlenmiş bir şekildeyiz. Ligler başlasın ne şartta, ne zaman olursa bomba gibi gireceğiz" diye konuştu.

"FUTBOLU HEPİMİZ ÖZLEDİK"

Liglerin başlayacağı gün ve maçların oynanma şekillerine yönelik  çok sayıda görüş olduğuna değinen Öztürk, şunları söyledi:

"Ligler ertelenmeden önce benim önerim var. Takımları Antalya'ya davet edin, Antalya'da otellerde kamp ortamında, izole şekilde bir haftada iki maç oynayıp maçı bitirelim önerim vardı. Ama ertelenmesi en doğru karardı. Liglerin yeniden başlamasıyla ilgili zamanı, maçların oynama şekli çok konuşuluyor. Bence gereksiz konuşmalar. Ortada ne zaman, ne olacağını öngöremediğimiz durum var. Bu dönemde planlama yapmak ne kadar doğru olur. Özellikle yakın dönem için sıkıntıları konuşmak gereksiz.  Bu sezon nasıl oynanacak, gelecek sezon ne zaman başlayacak belli değil. Öngörü yapmak çok gereksiz. Bu durum ne zaman bitecek. Hepimiz özledik, ben başkan olarak futbolu çok özledim. Taraftar da oyuncular da teknik direktörümüz de futbolu çok özledi. Oyuncularımızda aileme gideyim, başka yere gideyim gibi durum yok."

"EVİMİZDE KALACAĞIZ"

Koronavirüs salgının birlik ve bütünlük içerisinde pozitif düşünerek atlatılacağına ve şu anki yaşanan sürecin kısa sürede biteceğine inandığını vurgulayan Öztürk, "Hepimiz sıkılıyoruz, pozitif olmak en önemli şey. Ben şu anda eski maçlara bakıyorum. Farklı yapacak şeyleri, hünerleri görüyorsunuz. Resim yapmayı deneyeceğim. Farklı şeyler yaparak, aktivitelerle günü geçiyorum. Spor yapıyorum. Bu dönemi en iyi şekilde kullanmak gerekiyor. Bu süreci en iyi şekilde geçirip güçlü çıkmak çok önemli. Evimize çekileceğiz ve bu dönemde evimizde kalacağız" şeklinde konuştu.

DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum