Kepez'den 2 okula 2 spor salonu

Kepez Belediyesi'nin, Varsak Şelale İlkokulu ve Ortaokulu ile Perihan Esat Aral Ortaokulu bahçesine kazandıracağı spor salonlarının protokolu Antalya Valiliği'nde imzalandı.

Kepez'den 2 okula 2 spor salonu
23 Temmuz 2020 - 12:02

Kepez Belediyesi'nin, Varsak Şelale İlkokulu ve Ortaokulu ile Perihan Esat Aral Ortaokulu bahçesine kazandıracağı spor salonlarının protokolu Antalya Valiliği'nde imzalandı.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün göreve geldiği 2009 yılından itibaren ilçeye kazandırılan eğitim ve spor yatırımlarına yenileri ekleniyor. Kepez Belediyesi, Varsak Şelale Mahallesi 1444 ada, 1 parsel ve 6465 metrekarelik arsa üzerinde bulunan Varsak Şelale İlkokulu ve Ortaokulu ile Karşıyaka Mahallesi 5435 ada, 2 parsel ve 5267 metrekarelik arsa üzerinde bulunan Perihan Esat Aral Ortaokulu bahçesine spor salonları kazandıracak. Eğitime önemli yatırımlar yapan Kepez Belediyesi'nin 2 okula, 2 spor salonu kazandırma projesinin protokolu, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan arasında imzalandı.
 

ÖRNEK DAVRANIŞ
İmza töreninde konuşan Vali Ersin Yazıcı, "Bu örnek davranışı diğer belediyelerimizden de bekliyoruz" dedi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın okul ve diğer müştemilatla alakalı, spor tesisleri ile ilgili elinden geleni yaptığına dile getiren Vali Yazıcı, "Çok sayıda okulumuz var. Bütün okullarımızın gönül arzu ediyor ki, hepsinin spor salonu olsun. Sadece okul değil, Milli Eğitime de düşen, o mahalleye de hizmet edecek bir spor salonu olmalı. Sadece okulun öğrencileri değil, o mahallede yaşayanlara da hizmet sunmamız lazım. Toplumun daha çok spor yapmasını sağlayacak, başta da öğrencilerimizin. Bu imkanı ve fırsatı bize verdiğiniz için teşekkür ediyoruz. Allah sayınızı artırsın" diye konuştu.


Varsak Şelale İlkokulu ve Ortaokulu ile Perihan Esat Aral Ortaokulu bahçesine spor salonları kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise "Belediye olarak imkanlarımız el verdiğince ihtiyaç duyulan mahallelerdeki okullarımıza çok amaçlı salonlar kazandırıyoruz. Bu protokol çerçevesinde de 2 mahalledeki, 2 okulumuza da çok amaçlı spor salonu kazandıracağız. Şimdiden geleceğimizin teminatı kıymetli çocuklarımıza ve gençlerimize hayırlı olsun" dedi.

DHA


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum