Kepez çalışanına ikinci ikramiye

Kepez Belediyesi, toplu iş sözleşmesi kapsamında verilen ikramiyenin 2'nci dilimini de çalışanlarının hesabına yatırdı.

Kepez çalışanına ikinci ikramiye
29 Kasım 2019 - 10:25
Kepez Belediyesi, toplu iş sözleşmesi kapsamında verilen ikramiyenin 2'nci dilimini de çalışanlarının hesabına yatırdı. Belediye, 272 işçisine toplam 947 bin TL ikramiye ödemesini, toplu iş sözleşmesinde belirtilen tarihte yaptı.

Kepez Belediyesi, toplu iş sözleşmesi kapsamında işçilerine her yıl 60 günlük ücretleri tutarında 2'nci dilim halinde ikramiye ödemesi yapıyor. İşçiler, 30 günlük ücretleri tutarındaki ikramiye ödemesini, toplu iş sözleşmesinde belirtilen tarih olan kasım ayının son haftasında aldı. Her işçiye 3 bin 500 TL, toplamda ise 947 bin TL ödeme yapıldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çalışanlarının alın terinin karşılığını günü gününe ödediklerini söyledi. Kepez'in modern şehir görünümü kazanmasında işçilerinin payının büyük olduğuna işaret eden Başkan Tütüncü, “Emeklerinden ve gayretlerinden dolayı belediyemin tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. İşçilerimiz yağmur, çamur, soğuk, sıcak demeden görev bilinci ve sorumluluğu içerisinde çalışıyor. İşçilerimizin gönülden gayretlerinin karşılığını, alın terleri kurumadan ödemek de bizim sorumluluğumuz. 11 yıldır olduğu gibi ikramiye ödemesinin 2'nci dilimini de toplu iş sözleşmesinde belirttiğimiz tarihte yaptık. İşçilerimiz, ikramiye ödemelerini aileleriyle sağlıkla, huzurla ve mutlulukla güle güle harcasın" ifadesini kullandı.
                                
DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum