Hem maçı, hem koltuğu kaybetti

Ligin 15’inci haftasında Çankaya Futbol Kulübü’ne 2-1 yenilen yeşil beyazlılarda kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Liderlikten olan Serik’te rota Erzinspor maçına çevrildi

Hem maçı, hem koltuğu kaybetti
02 Aralık 2019 - 18:08
Ligin 15’inci haftasında Çankaya Futbol Kulübü’ne 2-1 yenilen yeşil beyazlılarda kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Liderlikten olan Serik’te rota Erzinspor maçına çevrildi.
 
YENİ LİDER ERZİNCAN
TFF 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Serik Belediyespor’da yüzler gülmüyor. Mutlak galibiyet parolasıyla gittiği Ankara’dan Çankaya Futbol Kulübü’ne yenilen yeşil beyazlı takım, liderliği Anagold 24Erzincanspor’a kaptırdı. 83’üncü dakikada Serkan Koparan’ın golüyle yenik duruma düşen Antalya temsilcisi, 90’dakikada ise Cemre Atmaca’ya engel olamayınca fark ikiye çıktı.
 
TEK GOL ALİ TEZ’DEN
Maçın böyle biteceği beklerken 90+3’te Serik Belediyespor penaltı kazandı. Atışı kullanan Alican Tez farkı bire indirse de bu puan için yeterli olmadı. Ligdeki ikinci yenilgisini elde eden yeşil beyazlılar, haftalar sonra liderlik koltuğunu kaybetti. Önümüzdeki hafta Erzinspor’u konuk edecek olan Serik, bu maçın hazırlıklarına başladı. Yeşil beyazlılar, maçı kayıpsız geçip yeniden zirve koltuğuna oturmak istiyor.

Ramazan BOZCA
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum