HAL'DEN ANLAYAN VEKİL

KUMLUCA VE FİNİKE ESNAFIYLA İSTİŞARE

HAL'DEN ANLAYAN VEKİL
03 Şubat 2020 - 19:16
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-Pa Komisyonu Başkanı Atay Uslu, Kumluca ve Finike’dehal esnaflarıyla;ticaret odası, borsa odası ve dernek başkanlarının katıldığı geniş kapsamlı bir toplantı yaptı.

Toplantıya Halciler Dernek Başkanı İsmail Karataş, Kumluca Hal Dernek Başkanı Ahmet Kaya, Mavikent Hal Dernek Başkanı Faik Öncel, Beykonak Hal Dernek Başkanı İbrahim Uğur Çakır, Kumluca Ticaret Odası Başkanı Murat Günay, Kumluca Borsa Başkanı Fatih Durdaş, Ali Bağrıyanık, Mustafa Eker, Reşit Yıldız, Bekir Yeşiloğlu, İbrahim Özpak, Şefik Durdaş, Şefki Macit ve Ali Geyikçi katıldı.

ÇİFTÇİMİZİN YANINDAYIZ
Yaş sebze üretimi ve ticaretinin istişare edildiği toplantıda Milletvekili Atay Uslu, “Tarım sektörü bölgemizin en önemli ekonomik potansiyeli. Tarımın gelişmesi, çiftçimizin büyümesi için sektör temsilcileri ile bir araya geldik. Yaş sebze ve meyvenin üretimini, pazarlanmasını, ihracatını masaya yatırdık, istişare ettik. Sektör ile yürütme temsilcilerinin ve bürokrasinin daha yakın işbirliği için adımlar atacağız.” ifadelerini kaydetti.

ATAY USLU’YA TEŞEKKÜR
Sektör temsilcileri ve hal esnafı, toplantının verimli geçtiğini ifade ederek, Atay Uslu’ya yakın ilgi, destek ve işbirliği için teşekkür ettiler.  Hal esnafı, dernek ve oda başkanları ile yapılan toplantıya AK Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Emin Madenci, Ak Parti Kumluca İlçe Başkanı Erol Uysal ve AK Parti Finike İlçe Başkanı Osman Aladağ’da katıldı.

Haber merkezi
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum