FTA Antalyaspor'da teknik ekip belli oldu

FRAPORT TAV Antalyaspor'da Futbol Sorumlusu Nuri Şahin'in teknik ekibinde yer alacak isimler belli oldu. A Takım Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, Yardımcı Antrenör Michael Lindeman,...

FTA Antalyaspor'da teknik ekip belli oldu
13 Ekim 2021 - 17:28
FRAPORT TAV Antalyaspor'da Futbol Sorumlusu Nuri Şahin'in teknik ekibinde yer alacak isimler belli oldu. A Takım Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, Yardımcı Antrenör Michael Lindeman, Yardımcı Antrenör ve Performans Uzmanı Marcelo Lins Martins ve Kaleci Antrenörü Murat Öztürk, A takımla birlikte antrenmanlara çıkmaya başladı.

A Takım Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, futbolculuk kariyerinde Den Haag, Roda, Ajax, Manchester City, Sparta Rotterdam ve Utrecht gibi önemli takımların formasını giydi. Bu dönemde UEFA Kupası ve Hollanda Kupasını kazanan Groenerdijk, teknik adamlık kariyerinde de Sparta Rotterdam, Ajax, Willem II, Den Bosch, Cluj, Excelsior, ADO Den Haag ve Al-Wahda takımlarında görev aldı. 57 yaşındaki Hollandalı teknik adam UEFA-Pro Lisans sahibi.

LINDEMAN DA EKİBE KATILDI

Hollandalı Michael Lindeman ise yardımcı antrenör olarak görev yapacak. Teknik adamlık kariyerinde İsviçre'den Grasshoppers ve YoungBoys, Polonya Milli Takımı, Almanya'dan Hamburg, Hollanda'dan Ajax, İngiltere'den Fulham, Mısır'dan Al Ahly ve Hollanda'dan NEC Nijmegen gibi takımlarda görev yaptı. Kariyeri boyunca Martin Jol, LeoBeenhakker, MarcelKoller ve GernotRohr gibi teknik direktörlerle çalıştı. UEFA-A Lisansına sahip olan 57 yaşındaki Lindeman'ın 2 kez İsviçre Süper Lig şampiyonluğu, Hollanda Kupası ve Avrupa Ligi yarı finali başarıları bulunuyor.

MARTINS'İN ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI VAR

Yardımcı Antrenör olarak görev yapacak olan Atletik Performans Uzmanı MarceloLinsMartins ise Brezilya Futbol Konfederasyonu A ve B Eğitmen Lisansına sahip. 52 yaşındaki Martins, ABD'de beyzbol (MLB), buz hokeyi (NHL), Amerikan futbolu (NFL), futbol (MLS), basketbol (NBA) ve atletizm gibi birçok spor branşında kulüplerde ve olimpik düzeydeki bireysel sporcularla performans antrenörü olarak çalıştı. Brezilyalı antrenörün 2008-2013 yılları arasında ünlü teknik direktör JuppHeynckes ile birlikte görev yaptığı Bayern Münih ile Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu başarısı bulunuyor.

MURAT ÖZTÜRK İLE YENİDEN

Daha önce 3 ay Antalyaspor'da görev yapan Kaleci Antrenörü Murat Öztürk de yeniden teknik ekibe döndü. 17 yıl boyunca Türkiye A Milli Futbol Takımı, Fenerbahçe, Konyaspor ve Başakşehir takımlarda görev yapan Öztürk'ün 4 Süper Lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu, 1 kez Şampiyonlar Ligi çeyrek finali ve 1 kez de Avrupa Ligi yarı finali başarıları bulunuyor.


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum