Eski eşi ve kızını öldürüp, intihar etti

Antalya 'nın Kepez ilçesinde Birol Köse (40), uzaklaştırma kararına rağmen evine gittiği eski eşi Esma Polat (35) ve kızı Ekin Köse'yi (12) tabancayla vurduktan sonra, aynı silahı göğsüne dayayıp, ateşledi.

Eski eşi ve kızını öldürüp, intihar etti
31 Ocak 2020 - 13:49

Antalya 'nın Kepez ilçesinde Birol Köse (40), uzaklaştırma kararına rağmen evine gittiği eski eşi Esma Polat (35) ve kızı Ekin Köse'yi (12) tabancayla vurduktan sonra, aynı silahı göğsüne dayayıp, ateşledi. Esma Polat olay yerinde, baba- kız ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü.

Olay, sabah 10.00 sıralarında, Kepez'e bağlı Barış Mahallesi 2917 Sokak'ta meydana geldi. İşsiz olan Birol Köse, 7 Nisan'a kadar olan uzaklaştırma kararına rağmen eski eşi Esma Polat'ın evine gitti. Birol Köse ile Esma Polat arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüşürken Birol Köse, yanında getirdiği tabancayla eski eşi Esma Polat'ı vurdu.

'BABAM ANNEMİ ÖLDÜRÜYOR'

Olay sırasında salonda bulunan kızı Ekin'in, "Babam annemi öldürüyor" çığlıkları üzerine Birol Köse, kızına da ateş ettikten sonra aynı silahı göğsüne dayayıp, ateşledi. Silah seslerini duyan komşuların ihbarıyla eve, sağlık ve polis ekipleri geldi. İçeri giren ekipler, Esma Polat'ın cansız bedeniyle karşılaşırken, ağır yaralı olduğunu belirlediği baba- kızı ambulanslarla özel hastaneye kaldırdı. Birol Köse ile kızı Ekin Köse, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Cinayet anında evde bulunan çiftin diğer çocukları Umut Batı Köse, Çocuk Şube ekipleri tarafından korumaya alındı.

Sabah saatlerindeki dehşetin ardından Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin ve Cumhuriyet Savcısı'nın daha sonra evde yaptıkları inceleme tamamlandı. Evde bulanan anne Esma Polat'ın ve iki ayrı hastanedeki Birol Köse ile kızı Ekin Köse'nin cenazeleri Adlı Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Komşuların bilgisine başvuran polis, Birol Köse'nin birleşmek için eski eşine sürekli baskı yaptığını, en son denemek için iki ay birlikte yaşadıklarını, yine kavgalar çıkması yüzünden ayrı yaşamaya devam ettiklerini ortaya çıkardı.

Olay sırasında tüm yaşananları duyduğunu ve şoku üzerinden atamadığını belirten komşusu Mehmet Özçelik, "Balkona çıktım kız panik içerisinde bağırıyordu. Polisi arayın babam annemi öldürüyor' diyordu. Hemen polisi arayıp, bildirdim" dedi. Çiftin apartmana yaklaşık 7 ay önce taşındığını ifade eden Özçelik, sürekli kavga sesleri geldiğini söyledi.

Çorum'da bir süre çeşitli işlerde çalıştıktan sonra issiz kalan ve boşanmalarının ardından Antalya'ya yerleşen eşinin peşinden gelen Birol Köse'nin sosyal paylaşım sitesinde, 'Geciktirilmiş her karar, ertelenmiş bir umuttur. Oysa hayat umutları ertelemeyecek kadar kısadır' paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.

DHA


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum