DokumaPark'ta keşkek ikramı

Kepez Belediyesi, DokumaPark'ı Antalyalıların hafta sonlarını değerlendirebilecekleri bir sosyal mekân haline getirdi. Dokumapark'ta, son olarak keşkek ikram edildi.

DokumaPark'ta keşkek ikramı
04 Aralık 2019 - 15:17
Kepez Belediyesi, DokumaPark'ı Antalyalıların hafta sonlarını değerlendirebilecekleri bir sosyal mekân haline getirdi. Dokumapark'ta, son olarak keşkek ikram edildi.

Antalya kent merkezinin en büyük yeşil alanlarından biri olan ve içerisinde birçok müze bulunan DokumaPark'ta neredeyse her hafta sonu etkinlik var. Kepez Belediyesi, 488 dönümlük DokumaPark alanında hafta sonları kent sakinlerini, kültür, sanat, spor ve sosyal etkinliklerle buluşturuyor. Festivallere, açık hava sinema gösterisine de ev sahipliği yapan DokumaPark'ta geçen hafta sonu keşkek ikramı vardı. Kepez Belediyesi, havanın soğumaya başladığı bu günlerde hemşehrilerine, geleneksel Antalya mutfağının önemli yemeklerinden biri olan keşkek ikram etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de kazanların başına geçti ve hemşehrilerine keşkek ikram etti. Çeşitli zamanlarda çorba, şerbet ve tatlı ikramlarında bulunduklarını anımsatan Başkan Tütüncü, “Aralık ayının ilk günlerine denk gelen bu hafta sonu da DokumaPark'ta, kent sakinlerimize Antalya düğünlerinin vazgeçilmez yemeği olan keşkek ikram ettik. İkram vesilesiyle hemşehrilerimizle var olan gönül bağımızı, sevgimizi, birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirdik. Keşkek ikramıyla hem güzel bir vakti paylaştık hem de kent sakinlerimizin damaklarında güzel bir anı bıraktık" açıklamasını yaptı.

YENİ EL EMEĞİ ÇARŞILARI GELİYOR
Başkan Hakan Tütüncü, daha sonra DokumaPark'ta hafta sonları kurulan belediyenin 'El Emeği Çarşısı'nı ziyaret etti. Tütüncü, satış tezgâhlarının başındaki kadınlara bol kazançlar dileğinde bulundu ve onların el emeği, göz nuru eserlerini inceledi. Yeni el emeği çarşıların müjdesini veren Tütüncü, "DokumaPark'ta kurulan 'el emeği çarşısı', kadınlarımızın ev ekonomilerine katkı sağladığı rengârenk görülesi bir ortam oldu. Şimdi daha kapsamlı el emeği çarşılarını kadınlarımıza armağan edebilmek için çalışıyoruz. Yakın bir zamanda kadınlarımıza yeni müjdeler vereceğiz" ifadesini kullandı.
DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum