Büyükşehir'den 12 vatandaşa daha hasta yatağı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara hasta yatağı yardımında bulunarak, yanlarında oluyor. Kaş, Korkuteli, Kumluca, Manavgat ve Finike'de toplam 12 ihtiyaç sahibi hastaya motorlu hasta yatakları teslim edildi.  

Büyükşehir'den 12 vatandaşa daha hasta yatağı
09 Eylül 2020 - 15:05

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, 19 ilçede bulunan hizmet birimleri tarafından iletilen hasta yatağı taleplerini titizlikle değerlendirerek ihtiyaç sahiplerine yardımcı olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Manavgat Çardak Mahallesi'nde yaşayan 48 yaşındaki Ayşe Ünal'a elektronik hasta yatağı yardımında bulundu. Beyin kanaması nedeniyle yatağa bağımlı hale gelen Ayşe Ünal, konforlu bir yatağa kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

YER DÖŞEĞİNDEN KURTULDU

Büyükşehir ekipleri ayrıca Manavgat'ın Şelale Mahallesi'nde kalp ve tansiyon hastası Hasan Ünal'ın talebine olumlu yanıt verdi. Yapılan sosyal incelemenin ardından hasta yatağı, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Hasan Ünal'a teslim edildi. Büyükşehir Belediyesi sayesinde yer döşeğinde yatmaktan kurtulan Hasan Ünal'ın kızı Zehra Bora, Başkan Muhittin Böcek ve ekibine gösterdikleri duyarlılık için teşekkür etti. Öte yandan yine Manavgat'ın Yukarı Hisar Mahallesi'nden Raziye Yeşil ve Büklüce Mahallesi'nden Fatma Kılıç'a da hasta yatakları teslim edildi.

AYŞE NİNE'YE YARDIM 

Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli'de de dört hastanın yüzünü güldürdü. Kızılcadağ Mahallesi'nde yaşlılığından ve hastalığından dolayı yatağa bağımlı olan 93 yaşındaki Ayşe Kara'ya otomatik hasta yatağı yardımı yapıldı. Uzunoluk Mahallesi'nde yaşayan 76 yaşındaki Murat Gökçe'ye hasta yatağı teslim edildi. Çomaklı Mahallesi'nde yaşayan 90 yaşındaki yatağa bağımlı Vehbi Yalçın ile Yeşilyayla Mahallesi'nde ALS hastası 49 yaşındaki Tevfik Atılgan'a da hasta yatağı yardımında bulunuldu.

DİYALİZ HASTASI ENGELLİYE HASTA YATAĞI 

Finike Kum Mahallesi'nde oğluyla diyaliz makinesine bağlı yaşayan yüzde 96 engelli İbrahim Cabbar'ın yüzü de Büyükşehir Belediyesi'nin hasta yatağı yardımıyla güldü. Finike Devlet Hastanesi'nde yatarken, oğlu Kadir Cabbar'ın başvurusu üzerine gerekli incelemeyi yapan Büyükşehir Belediyesi görevlileri, İbrahim Cabbar hastaneden çıkış yapmadan hasta yatağını evine teslim etti.

KUMLUCA VE KAŞ'TA YÜZLER GÜLDÜ

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca'da ise yatağa bağımlı yaşayan 2 kişiye hasta yatağı yardımı yaptı. Beykonak Mahallesi'nde beyin kanaması geçiren 65 yaşındaki Mükerrem Topuzoğlu ile Bağlık Mahallesi'nde 61 yaşındaki Şaban Arslan'a ev şartlarında daha iyi bakım yapılabilmesi için tam fonksiyonlu hasta yatağı verildi. Kaş'ın Kınık Mahallesi'nde ise trafik kazası sonucu ayağı ve beli kırılan vatandaşa tam donanımlı hasta yatağı teslim edildi. 

DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum