Başkan Topaloğlu öğrencilerle bir araya geldi

KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezinde eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. Kemer Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programa, Kemer...

Başkan Topaloğlu öğrencilerle bir araya geldi
23 Haziran 2021 - 17:00
KEMER Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezinde eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Kemer Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen programa, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Başkan Necati Topaloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, meclis üyeleri Hasan Ali Acar, Ferhan Fidan, İsmail Aka, Emrah Ayhan, Ramazan Kal, belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Asım Yıldırım, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Pandemi tedbirleri kapsamında düzenlenen yemek programı sırasında öğrencilerle sohbet eden Başkan Topaloğlu, gençlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Yemek programını üniversite sınavı öncesi öğrencilere moral vermek amacıyla düzenlediklerini belirten Başkan Topaloğlu, öğrencilerin geleceğin teminatı olduğunu kaydetti.

Başkan Topaloğlu, gençlere her zaman sahip çıktıklarını ve çıkmaya da devam edeceklerini ifade ederek, "Cumhuriyetimizin koruyucusu öğrencilere, üniversite sınavı öncesi moral yemeği düzenledik. Belediye olarak anaokulundan üniversiteye kadar tüm öğrencilere ve eğitime destek vermeye devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Emeği geçen öğretmenlerine de teşekkür ediyorum" dedi.

Meclis üyesi Emrah Ayhan, kurs merkezinde eğitim alan 170 öğrenci sayısının gelecek sene iki katına çıkacağına ve hepsinin başarılı olacağına inandığını belirtti.

Meclis üyesi Ferhan Fidan, pandemi nedeniyle öğrencilerin yeterli eğitimi alamadığına dikkati çekerek, belediyeye ait kurs merkezinde öğrencilere verimli eğitim verdiklerini kaydetti. Fidan, üniversiteye girecek olan öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.

Meclis üyesi Hasan Ali Acar, üniversiteye hazırlanan öğrencilere ve ailelerine moral yemeği verdiklerini anlatarak, sınava girecek öğrencilerin başarılı olacağına inandığını dile getirdi.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Asım Yıldırım, kurs merkezinde eğitim alan öğrencilerin mutlu ve umutlu olduğuna değinerek, yıl boyunca hazırlandıkları derslerin karşılığını üniversite sınavında alacaklarına inandığını kaydetti. Yıldırım, gelecek sene kurs kayıtlarına başladıklarını sözlerine ekledi.

Kurs Merkezi Müdürü Suat Göv, üniversite sınavına girecek olan öğrencilerle güzel günler geçirdiklerini aktararak, yılmadan çalışan öğrencilerden başarı beklediklerini anlattı. Göv, temmuz ayının ilk haftasında yeni öğrencilerle eğitime kaldıkları yerden devam edeceklerini belirterek, desteklerinden dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'na teşekkür etti.

Kurs merkezi öğrencilerinden Enes Özkara, yıl boyunca çok iyi eğitim aldıklarını ifade ederek, sınav öncesi moral yemeği veren Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.

Öğrencilerden Baran Görgülü, kurs merkezine başladığı günden bugüne kadar her şeyin gayet güzel olduğunu söyledi. Derslerine çok çalıştığını aktaran Görgülü, sınav stresi yaşamadığını ve kendisini stresten uzak tutan öğretmenlerine teşekkür etti.

Öğrencilerden Selin Güneş, eğitimi sırasında desteğini esirgemeyen Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.

Öğrencilerden Furkan Arpacı, Başkan Topaloğlu ve kurs merkezi öğretmenlerinin destekleriyle üniversite sınavına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirtti.

Öğrencilerden Sena Sönmez, sınava çok iyi hazırlandıklarını belirterek, moral yemeğinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.

Öğrencilerden Minel Durmuş, moral yemeğinin çok güzel geçtiğini aktararak, gönüllerince eğlendiklerini kaydetti.

Moral yemeğinde, Başkan Topaloğlu, öğrencilerle dans ederek, eğlencelerine de ortak oldu.


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum