BAŞKAN ESEN'DEN HİZMET BULUŞMASI

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Çakırlar ve Pınarbaşı mahallelerinin ardından şimdi de Toros ve Akkuyu mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle Buluşmaları Toplantısına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi

BAŞKAN ESEN'DEN HİZMET BULUŞMASI
12 Ocak 2020 - 16:09
Konyaaltı Belediyesi Mahalle Buluşmaları Toplantısı, Toros ve Akkuyu mahalleleriyle devam ediyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Toros ve Akkuyu Mahalle Buluşması Toplantısı ile mahalle sakinleri ve esnafın taleplerini dinliyor, sorunlara birlikte çözüm arıyor. Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantıya Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcıları Tuğba Erke Bostan, Ali Özkayacan ile Toros Mahalle Muhtarı Sami Eke, Akkuyu Mahalle Muhtarı Hüseyin Özdemir ve belediye birim müdürleri katıldı.

SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ
Yoğun bir seçim gündeminin ülkeyi fazlaca meşgul ettiğini söyleyen Başkan Semih Esen, şöyle konuştu:
“Bu seçim sürecinin ardından yerel yönetimler dönemin getirdiği ekonomik zorluklarla mücadele içine girdi. Sadece Antalya'da değil, tüm Türkiye genelinde belediyeler bu yeni duruma ayak uydurmaya çalıştı. Bütçelerini adapte etmeye çalıştı. Bu süreç bizleri de fazlaca meşgul etti. Bundan sonra 'Mahalle Buluşması' toplantılarımız ile sık sık bir araya geleceğiz. Bu gün Toros ve Akkuyu mahalle sakinlerimizle bir araya geldik. Sizlerin toplantımıza gösterdiği ilgi bizleri mutlu ediyor. Sizlerden aldığımız talepler ölçüsünde iletişim kanallarımızı şekillendireceğiz. Talep ve sorunlarınıza 'nasıl daha etkili ve daha hızlı karşılık verebiliriz'in yolunu birlikte belirleyeceğiz."

'SİZLERİ ÇAYA BEKİLYORUZ'
Konyaaltı Belediye Başkanı Esen, vatandaşların taleplerini dinlemek, onlarla birlikte çözüm aramak adına 'çaya bekliyoruz' şeklinde bir uygulamaya başlatacağını söyledi. Mesai sonrası kendisiyle görüşmek isteyen vatandaşları belediyeye çaya çağıracağını dile getiren Başkan Esen, bu yöntemle kısa süre içinde çok kişiye ulaşıp taleplerini dinlemeyi amaçladığını kaydetti.

'KONYAALTI'NA CAN GELİYOR'
Bir soru üzerine doğum öncesi ve doğum sonrası anne-baba eğitimi hakkında bir proje hazırladıklarını dile getiren Başkan Esen, “Konyaaltı'nda her yıl 2 bin bebek dünyaya geliyor. Böylesi önemli bir konuda bizler de Konyaaltı Belediyesi olarak anne-baba eğitimi konusunda proje hazırladık. Henüz net olmamakla birlikte adını da 'Konyaaltı'na Can Geliyor' dedik. Bu proje içerisinde ebelerimiz, hemşirelerimiz ve doktorlarımız olacak. Amacımız, anne ve babalara gebelik döneminden doğum sonrasına kadar her türlü bilgiyi sağlamak. Bununla birlikte EXPO 2016 Parkı içerisinde üç adet sosyal tesis var. Bunlardan birini geçtiğimiz günlerde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneğine tahsis ettik. Bir diğer tesisi ise lise çağındaki dezavantajlı çocukları üniversiteye hazırlayan, onlara İngilizce eğitimler veren Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mezunları Derneğine tahsis ettik" diye konuştu. DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • METE DOĞUÇ
    4 yıl önce
    Başkanım çalışmalarınızı ilgi ile izliyoruz ve takdirlerimizi sunuyoruz.