BAKA, Vali Yazıcı başkanlığında toplandı

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu Haziran ayı olağan toplantısı, Vali Ersin Yazıcı başkanlığında yapıldı.

BAKA, Vali Yazıcı başkanlığında toplandı
30 Haziran 2020 - 11:42
Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu Haziran ayı olağan toplantısı, Vali Ersin Yazıcı başkanlığında yapıldı.


Antalya Valiliği Toplantı Salonu'nda Antalya Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında gerçekleşen BAKA Yönetim Kurulu olağan toplantısına, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Burdur Valisi Ali Arslantaş, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AYNI GÜZELLİKTE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Toplantıda 22 Haziran itibarıyla Antalya Valisi olarak göreve başladığını belirten Ersin Yazıcı, “Sayın Burdur valimiz de göreve yeni başladılar. Dolayısıyla Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'ndaki görevimiz yeni başlamış oldu. Dönem başkanlığı Antalya Valiliğinde olduğu için ben de 25 Temmuz'a kadar bu görevi ifa edeceğim. Bu süreçte Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı birçok projeye imza atmış. İnşallah biz de aynı şekilde bölgeye, Antalya'mıza, Isparta'ya, Burdur'a aynı güzellikte hizmet etmeye, arkadaşlarımızla birlikte devam edeceğiz" dedi.

HAYIRLI OLSUN

Öncelikli hedeflerinin devam eden projelerin bitirilmesi olduğuna dikkat çeken Vali Yazıcı “Yeni alanlarda da bakanlığımızın yönlendirmesiyle sektörlerimizin desteklenmesine devam edeceğiz. Antalya'mıza da Burdur'a da Isparta'ya da hayırlı olsun diyorum" ifadelerine yer verdi.

BAKA, 'Yeni Ekoturizm Ürünleri Oluşturulması', 'Ekoturizm Altyapısının ve Üstyapısının İyileştirilmesi', 'Bölge Ekoturizm Rotalarının Bilinirliğinin Artırılması' özel amaçları ile hazırladığı 'Ekoturizm Sonuç Odaklı Programı' kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda; Batı Akdeniz kıyı şeridine sıkışmış turizm faaliyetlerinin yeni ekoturizm ürünleri ile çeşitlendirilmesi suretiyle bölge turizminin katma değerinin artırılması amacıyla hazırlıklar devam ediyor.

DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum