Antalyaspor, Galatasaray maçına hazır

Antalyaspor, teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde yaptığı antrenmanda, yarın sahasında oynayacağı Galatasaray maçının taktik çalışmasını yaptı

Antalyaspor, Galatasaray maçına hazır
23 Temmuz 2020 - 11:07

Antalyaspor, teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde yaptığı antrenmanda, yarın sahasında oynayacağı Galatasaray maçının taktik çalışmasını yaptı.


Süper Lig Cemil Usta Sezonu 34'üncü haftasında  Antalyaspor, Galatasaray'ı ağırlayacak. Yarın Antalya Stadyumu'nda saat 21.00'de başlayacak maçı, Suat Arslanboğa yönetecek. Antalyaspor, teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde yaptığı antrenmanla maçın hazırlıklarını sürdürdü. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ndeki antrenmana kırmızı beyazlılar ısınma ve koşuyla başladı. Antrenmanın ikinci bölümünde kırmızı beyazlılar, taktik maçı yaptı. Teknik direktör Tamer Tuna, taktik maçında futbolcularına Galatasaray karşılaşmasının provasını yaptı.


Kırmızı beyazlılar, Galatasaray' yenerek sezonun son maçında galibiyet hedefliyor.  Antalyaspor'da Podolski, Celustka, Bahadır, Harun, Sinan sakatlığı, Yekta ise kart cezasından dolayı Galatasaray maçında forma giyemeyecek. Teknik direktör Tamer Tuna, göreve geldikten sonra kırmızı beyazlılar ligde son 16 maçında 2 mağlubiyet, 6 beraberlik, 8 galibiyet elde etti. Antalyaspor, bu iki yenilgiyi de iç sahada Göztepe ve Medipol Başakşehir'e karşı aldı.


Deplasmanda 5 maçtır kazanamayan ve Ekim 2015- Nisan 2016 arasındaki 12 maçlık süreçten bu yana en uzun serisini yaşayan Galatasaray, son galibiyetini Fenerbahçe'ye karşı aldı. Süper Lig sezonlarının son haftalarında oynadığı son yedi maçın altısını kaybeden  Antalyaspor ise tek galibiyetini 2016/17'de 4-1 sonuçla Gaziantepspor'a karşı aldı. Süper Lig'in 34. haftalarında oynadığı son 9 maçın sadece birini kaybeden Galatasaray, bu yenilgiyi geçen sezon şampiyonluğu garantiledikten sonra çıktığı  Sivasspor deplasmanında aldı.


Adis Jahovic, Antalyaspor formasıyla çıktığı son 5 Süper Lig maçının dördünde birer gol kaydetti. Tamer Tuna ile Fatih Terim'in Süper Lig'de teknik direktör olarak karşılaştığı iki maçı da Terim kazandı.

DHA


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum