AKREP KUPADA ZAFER PEŞİNDE

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş karşılaşmasında Antalyaspor, yarın deplasmanda Demir Grup Sivasspor'un konuğu olacak.

AKREP KUPADA ZAFER PEŞİNDE
12 Şubat 2020 - 18:16
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş karşılaşmasında Antalyaspor, yarın deplasmanda Demir Grup Sivasspor'un konuğu olacak. Ligde çok farklı hedefler için savaşan ve son haftalarda istediği sonuçları alamayan iki takımın karşılaşması müthiş bir mücadeleye sahne olacak.Kırmızı beyazlılar, 0-0'ın rövanşında turu geçerek adını yarı finale yazdırmak istiyor.

Lig'de düşme hattından uzaklaşma çabası içinde olan Antalyaspor, yarın Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş mücadelesinde deplasmanda Demir Grup Sivasspor'un konuğu olacak. Antalya'da oynanan ve golsüz eşitlikle sona eren karşılaşmanın rövanşında her iki takımda adını yarı finale yazdırabilmek için mücadele edecek.

KUPADA 3. RANDEVU
Kırmızı beyazlılar, maçın hazırlıklarını Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Sis ve yağmur altında gerçekleşen antrenmanda teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde çalışan kırmızı beyazlılar, maçın son taktik provasını yaptı. Zorlu maçta Antalyaspor ile Sivasspor, kupada 3. kez karşı karşıya gelecek.Daha önce kupada 2 kez karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde taraflar ilk olarak 1978-79 sezonunda 3'üncü turda karşılaşmış, Sivas'ta oynanan maçı ev sahibi takım 2-0 kazanarak turu geçen taraf olmuştu.

AKREP’İN KUPA SERÜVENİ
Ziraat Türkiye Kupası serüvenine 4’üncü Tur’dan başlayan Antalyaspor, bu turda Türkiye 2’nci Lig Kırmızı Grup ekibi Niğde Anadolu’yu saf dışı bıraktı. Bir üst turda yine bir 2’nci Lig ekibi Eyüpspor’u iki karşılaşma sonunda eleyen Akrep, son 16 turunda Göztepe ile eşleşti. Kırmızı beyazlı ekip, son 16 tur ilk maçında konuk ettiği Göztepe’yi 4-3 mağlup etti. Rövanş karşılaşmasını ise 2-2’lik skorla tamamlayan Antalyaspor adını çeyrek finale yazdı. Güney ekibi çeyrek finalde ise Demir Grup Sivasspor ile eşleşti. Antalya’da oynanan ilk karşılaşma golsüz sona erdi.

KRİTİK MAÇIN HAKEMİ AYDINUS
4 Eylül Stadı'nda saat 19.15’te gerçekleşecek olan karşılaşmayı A Spor canlı yayınlayacak. Mücadeleyi Fırat Aydınus yönetecek. Antalyaspor'un yarı final vizesini alabilmesi için sahadan mutlak galibiyetle ayrılması gerekiyor. Beraberlik durumunda ise kazananı karşılıklı penaltı atışları belirleyecek. Eksi 12 derecede oynanması beklenen maç iki takım için de zorlu geçecek. Daha önce saat 20.30’da oynanacağı açıklanan karşılaşma iki takımın ortak talebiyle saat 19.15’e çekilmişti.

PODOLSKI YİNE YOK
Kupada tur atlamayı hedefleyen Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’da cezalı oyuncu yer almazken, Yekta Kurtuluş, Nazım Sangare, Adis Jahovic ve Bahadır Öztürk’ün sakatlıkları devam ediyor. Celutska ve Gustavo Blanco’nun da gribal enfeksiyonlarının devam ettiği öğrenildi. Akdeniz ekibi Antalyaspor’da Alman yıldız Lukas Podolski’nin tam hazır olmadığı için riske edilmeyeceği ve kadroya almayacağı belirtildi.

Faruk ÇELİK, Ramazan BOZCA

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum