'Kalbimdeki Yabancı' dizisi Serik'te tanıtıldı

Çekimleri Antalya'da yapılacak 'Kalbimdeki Yabancı' dizisinin tanıtımı, Antalya Serik'te yapıldı

'Kalbimdeki Yabancı' dizisi Serik'te tanıtıldı
01 Şubat 2016 - 14:22
Çekimleri Antalya'da yapılacak 'Kalbimdeki Yabancı' dizisinin tanıtımı, Antalya Serik'te yapıldı.
 
Çekimleri Antalya'da yapılacak ve İran Gem TV'de yayınlanacak 'Kalbimdeki Yabancı' dizisinin tanıtımı, Antalya Serik'te yapıldı. Belek turizm merkezindeki Ela Quality Resort Otel'de yapılan tanıtıma dizinin başrol oyuncuları Tolga Karel, Tuğçe Sarıkaya, Reha Beyoğlu ve Serkan Şengül ile yönetmen Kamil Çetin ve yapımcı Dağhan Baran katıldı. Toplantıda, dizinin yayınlanacağı İran'ın ünlü kanalı Gem TV yöneticileri de yer aldı.
Oyuncu Tolga Karel, iki ülkeden yapımcılar olması dolayısıyla dizinin çok büyük bir adım olduğunu belirterek, “Çok heyecanlıyım. Kanal 300 milyon gibi bir kitleye hitap ediyor. Benim adıma çok heyecan verici. Biliyorsunuz benim daha önce oynadığım 'Yaprak Dökümü' dizisi İran'da çok izlendi ve tutuldu. Tüm İran halkı beni Yaprak Dökümü ile tanıdı ve sevdi. Şimdi ise İran halkıyla Kalbimdeki Yabancı dizisiyle buluşacağız” dedi.
 
İlk etapta 30 bölüm olacak

Antalya'da çekilecek dizinin ilk etapta 30 bölüm olacağını aktaran Tolga Karel, dizide İranlı oyuncuların da yer alacağını kaydetti. Karel, “Komşu ülke olmamız, beraber bu tarz projeler yapmamız hem bizim, hem İran kültürü adına gerçekten çok büyük bir adım. Yıllar sonra İran'a ambargonun kalkmasından bir sanatçı olarak çok mutluyum. Yeni dünya İran'ın sanat ve kültür anlamında neler yapabileceğini görecek. Bunun da öncüsü Gem TV olmuştur. Kanalın yöneticilerine de bu konuda teşekkür ediyorum” diye konuştu. Dizinin yapımcısı Dağhan Baran, ilk defa böyle bir proje yaptıklarını anlatırken, “Çok güzel bir dizi olacak. Çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak” dedi.Gem TV'nin sahibi Saeed Karimian da Türk dizilerinin İran'da çok sevildiğine işaret ederek, “Özellikle Tolga Karel İran'da çok sevilen bir sanatçı. İnşallah bu dizilerin devamı gelecek” diye konuştu. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum