Uygun Fiyatlı Villa Kiralamanın Adresi: Hellovillam

23 Haziran 2022 - 23:46

 

Tatilde, ultra lüks standartlarda bir deneyim elde etmek isteyenlerin tercihi olan kiralık villa seçenekleri, son yıllarda ilgi görüyor. Otel ya da pansiyon gibi, kalabalık tatil ortamı sunan tesislere nazaran, özel villaları tercih edenler güvenilir villa kiralama sitelerine ilgi gösteriyor. Peki kiralık villa tatilinde, uygun fiyatlı seçenekler nasıl bulunabilir? Villa kiralama platformu Hellovillam sitesinin kurucusu Sercan Korkuç, villa tatilinde uygun bütçeli alternatifleri keşfetmek isteyenler için önemli açıklamalar yaptı.

Villa kiralama neden avantajlı?

Hellovillam kurucusu Korkuç, şu ifadeleri kullandı:

Villada konaklama, son dönemin en çok öne çıkan tatil trendleri içinde yer alıyor. Bunun birçok sebebi mevcut. Her şeyden önce, kitlesel bir turizm merkezinde binlerce kişi ile aynı anda tatil yapmaktansa, ailesi ve arkadaşlarıyla baş başa olmak isteyenler için, villa özel bir alan sunuyor. Buna ek olarak, pandemi süreciyle birlikte başlayan hijyen ve sosyal mesafe hassasiyetinde de villalar dikkat çekici. Tabii ki tatil için villa kiralama sürecinde, en iyi villa kiralama sitesini arayan tatilciler, ucuz kiralık villa bulmaya çalışıyor. Kiralık villalar, ultra lüks tatil deneyiminde standartları çok yukarı çıkarabildiği gibi, mütevazi villalar da mevcut. Bu anlamda günlük ve haftalık tatil villalarında, hemen herkese uygun seçenekler var.

Tatil için yazlık, havuzlu ve denize sıfır bir villada kalmak, belki geçmiş yıllarda bir lüks olarak değerlendirilebilirdi. Günümüzde ise, villa tatili çok daha erişilebilir olduğu gibi, fiyat açısından da otellere göre oldukça uygun bir noktada. Jakuzili, bahçeli ve lüks bir tatil villasında kalmayı düşünenler, otel fiyatları ile bir karşılaştırma yaptığında villaların çok daha uygun olduğunu görebilir. Özellikle, 4-5 kişilik ya da daha kalabalık gruplar için tatil sürecinde, villalar otellere göre daha ucuz kalıyor. Buna ek olarak özel havuz, jakuzi ve doğa içinde bir konum avantajı da, tatil villalarını öne çıkaran detaylardan.

En ucuz tatil villası nasıl bulunur?

Tatil dönemine adım adım yaklaşırken, villalara olan talep yine yüksek. Evcil hayvan kabul eden villaların yanı sıra geniş aileler için çocuk havuzlu villalar, muhafazakar villalar ve balayı villaları birçok kişinin tercihi. Tabii ki tatilde, çok pahalıya kaçmamak da herkesin beklentisi diyebiliriz. Bu nedenle tatil için ucuz kiralık villa arayışı öne çıkıyor. Hellovillam olarak, her beklentiye hitap eden tatil villalarını en uygun tekliflerle sunuyoruz. Tabii ki fiyattan ziyade, güven de çok önemli. Hellovillam’da yer alan tüm villaları, görüp inceleyerek platformumuza ekliyoruz. Bu nedenle tüm özellikler, tüm detaylar güvencemiz altında.

En ucuz tatil villası konusuna geri döndüğümüzde, bölgesel olarak ve takvim olarak doğru seçim yapıldığında, oldukça uygun tatil villaları bulunabilir. Dönem olarak, Temmuz ve Ağustos ilginin yüksek olduğu dönemler. Bu yıl Temmuz ayında, Kurban bayramı dönemi özellikle yoğunluğun artacağı bir dönem olacağından, fiyatları yükseltebilir. Haziran ve Eylül, orta sezon olarak nitelendiriliyor ve tüm konaklama tesislerinde bu aylarda fiyat daha düşük. Dileyenler bu fırsatı değerlendirebilir. Fethiye, Kaş, Bodrum, Marmaris ya da Çeşme gibi bölgeler yaz aylarında popülerliği artan yerler ve fiyatlar da ortalama üzerinde. Alternatif olarak Kuşadası, Sapanca ya da Bursa, Kocaeli gibi bölgelerdeki villa ve bungalov alternatifleri incelenebilir.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum