Ülkü Ocakları'ndan, Cemil Meriç Kütüphanesi'ne bağış

CEMİL Meriç Kütüphanesi'ne Antalya Ülkü Ocakları tarafından kitap koleksiyonu bağışlandı. Kültür hazinesi kitapların yanı sıra, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit...

Ülkü Ocakları'ndan, Cemil Meriç Kütüphanesi'ne bağış
17 Ocak 2022 - 15:40
CEMİL Meriç Kütüphanesi'ne Antalya Ülkü Ocakları tarafından kitap koleksiyonu bağışlandı. Kültür hazinesi kitapların yanı sıra, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın talimatlarıyla hazırlanan 'Odak 2023 Hızlı Okuma Teknikleri'de dijital ortamda gençlere sunulacak.

Kitap envanteri bakımından Antalya'nın en zengini statüsündeki Cemil Meriç Kütüphanesi'ne Antalya Ülkü Ocakları tarafından önemli bir koleksiyon bağışlandı. Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Ferhat Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri, koleksiyonu Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye teslim etti. Kültür hazinesi kitapların yanı sıra, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım'ın talimatlarıyla hazırlanan ve gençlere dijital ortamda sunulacak olan 'Odak 2023 Hızlı Okuma Teknikleri'de Cemil Meriç Kütüphanesi'nde yer alacak.

ÜLKÜCÜLER OKUMAYI, OKUTMAYI SEVİYOR

Antalya Ülkü Ocakları'na teşekkür eden Başkan Tütüncü, "Genç Ülkücülerimiz okumayı seviyorlar. Onlar sadece okumayı sevmiyorlar, okutmayı da seviyorlar. Yeni nesil, genç kuşaklar, gelecek kuşaklar okusunlar, öğrensinler, kendi medeniyet kodlarından bu suretle bir gelecek tasavvuru oluştursun istiyorlar. Her bir ülkücü kardeşimiz Yahya Kemal gibi bir medeniyet sevdalısı, bir Osmanlı sevdalısı, bir Selçuklu sevdalısı, Türk tarihinin sevdalısı ve oralardaki şeref tablolarını geleceğe bir bakış, bir düşünce, bir perspektif, bir panorama olarak çizmek istiyorlar. Bundan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

GENÇLERİMİZE HİZMET

"Kendileri bugün yüzlerce kitabı ve bilgi kaynağını bizimle paylaştılar. Sadece kitap değil, elektronik ortamda paylaştıkları çok önemli bilgi kaynakları da var" diyen Başkan Tütüncü, "Ferhat başkanıma, çok teşekkür ediyorum. Onların bağışları önümüzdeki aydan itibaren Cemil Meriç Kütüphanesi'nde bütün gençlerimizi, okumaya tutkun hemşehrilerimizi bekliyor olacak" dedi. Cemil Meriç isminin son derece mühim bir isim olduğunu vurgulayan Başkan Tütüncü, "Bilge liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin de birçok mesajında alıntıladığı Türkiye'nin namuslu, idrak sahibi, irfan sahibi ve gençlere çok büyük örnekler olabilmiş bir aydını. O aydının ismini taşıyan yani, Cemil Meriç'in ismini taşıyan bu güzel kütüphanede başkanımın riyasetinde oluşturulan bir koleksiyonun Ülkü Ocakları Yayınları'nın gençlerle buluşacak olması, bu beni müthiş mutlu ediyor" diye konuştu.

KIYMETLİ KOLEKSİYON

Ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Ferhat Aksoy da, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün inovatif, yenilikçi ve gençlerin her türlü projelerine destekleyen bir belediyecilik anlayışı ortaya koyduğu söyledi. Aksoy, "Tüm Ülkücüler adına ve gençler adına teşekkür ediyoruz. Cemil Meriç, ülkücü fikriyatta, milli ve manevi hassasiyetlerimizi en önde tutan düşünürlerimizden, ülkücülerimizden biridir. 24 saat hizmet veren Cemil Meriç Kütüphanesi'ne, naçizane ülkücü fikriyata, milli ve manevi hassasiyetlerimizi taşıyan güzel bir koleksiyonu hediye ettik" diye konuştu.

 

 


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum