Uçan'dan virüs açıklaması

Alanyaspor'un orta sahadaki başarılı ismi Salih Uçan, Süper Lig'in yayıncı kuruluşu BeİN Sports haber kanalına bağlandı, soruları yanıtladı.

Uçan'dan virüs açıklaması
27 Mart 2020 - 17:44
Alanyaspor'un orta sahadaki başarılı ismi Salih Uçan, Süper Lig'in yayıncı kuruluşu BeİN Sports haber kanalına bağlandı, soruları yanıtladı. Salih Uçan, liglerin ertelenmesi ve idmanların bireysel olarak devam kararından sonra evdeki kalmanın çok sıkıcı olduğunu söyledi.

 ‘DÖNMEK İSTİYORUZ’                                                                  
Salih Uçan, teknik direktör Erol Bulut'un kendilerine idman programı verdiğini belirterek, bireysel antrenman ile ilgili şunları söyledi: “Kulübümüz evimize bisiklet yolladı. Telefondan haberleştiğimiz grubumuzdan da hocalarımız idman programını attı. Bu program dahilinde çalışıyoruz. Şuan için böyle devam ediyoruz.” Alanyaspor'un ligde ve kupada çok iyi bir ivme yakaladığına dikkat çeken Salih Uçan, karantina sürecinin biran önce tamamlanıp sahalara dönmek istediklerini söyledi.

‘İYİ GİDİYORDUK’
Salih, karantina süreci ve futbolcu psikolojiyle ilgili de şöyle konuştu: “Psikolojik olarak çok zor bir durum. Çünkü antrenmana gidiyorsun, sahaya çıkıyorsun, mücadeleye giriyorsun. Yani sevdiğin sporu yaptığın için içinde bir eğlence var. O yüzden keyfin yerinde olur ama evde takılı kalmak sürekli evin içinde olmak psikolojik olarak çok zor. Her dakika koronavirüsünü konuşuyoruz. Psikolojik olarak çok zor bir durumdan geçiyoruz. Umarım süreç çok fazla uzamaz. Dua ediyorum ve hem ligde hem de kupada yolumuza devam ederiz. Bizde işimizi yapmaya başlarız. Çünkü çok iyi gidiyorduk.”

Haber Merkezi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum