Tütüncü'den Dere'ye ziyaret

ANTALYA Gazete Bayii, Büfeciler, Kantinciler, Kuruyemiş İmalatı ve Ticareti Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na yeniden başkan seçilen Adlıhan Dere'ye 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunan Kepez...

Tütüncü'den Dere'ye ziyaret
27 Ocak 2022 - 10:56
ANTALYA Gazete Bayii, Büfeciler, Kantinciler, Kuruyemiş İmalatı ve Ticareti Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na yeniden başkan seçilen Adlıhan Dere'ye 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulunan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Esnafımız Antalya'da hiç bu kadar üst düzeyde, proaktif bir seviyede, çözüm odaklı ve etkin bir biçimde temsil edilmemişti" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede Antalya Gazete Bayii, Büfeciler, Kantinciler, Kuruyemiş İmalatı ve Ticareti Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına yeniden seçilen Adlıhan Dere'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Tütüncü, AESOB Başkanı Adlıhan Dere'ye hitaben, "Güven tazeleyerek geldiğiniz bu makamlarda esnafımıza bundan sonraki süreçlerde de çok büyük yararlılıklar göstereceğinize yürekten inanıyorum. Bugüne kadar esnafımızı en güzel şekilde temsil ettiniz. Proaktif bir anlayışla her yerdesiniz. Bu da esnaf için çok büyük bir sevinç vesilesi" dedi.

BAŞKANA TEŞEKKÜR

AESOB Başkanı Adlıhan Dere de Kepez Belediyesi ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı Hakan Tütüncü'ye ziyaretlerinden ve güzel dileklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Tütüncü'nün her zaman esnafın yanında olduğunu vurgulayan Dere, "Seçildiğimiz günden bugüne dek gerçekten her platformda dile getiriyorum. Devletimizin en üst kademesi Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, en alt kademelere varana kadar her yerde sizin yaptığınız çalışmaları, başarılarınızı, sizlerle ilgili güzel düşünceleri anlatıyorum. Siz göreve geldiğiniz günden bu yana bütün kararlarınızı esnafın lehine sonuçlandırdınız. Esnaf dostu başkanımız iyi ki varsınız" dedi.


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum