Tütüncü: Biz esnafımızın yanındayız

KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2022 yılında yapılacak esnaf odaları başkanlık seçimlerinde tüm adaylara başarılar diledi. Başkan Tütüncü, "Bizim tarafımız belli. Biz...

Tütüncü: Biz esnafımızın yanındayız
17 Aralık 2021 - 15:40
KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2022 yılında yapılacak esnaf odaları başkanlık seçimlerinde tüm adaylara başarılar diledi. Başkan Tütüncü, "Bizim tarafımız belli. Biz esnafın tarafında, esnafın yanındayız. Biz esnaf dostu bir belediyeyiz" dedi.

Antalya Emlakçılar Oto Galericiler ve İş Takipçileri Odası'nın 2022 yılında yapılacak seçimleri için başkanlık adaylığını açıklayan İsmail Çağlar ve ekibi, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'yü ziyaret etti. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen kabulde, Antalya Emlakçılar Oto Galericiler ve İş Takipçileri Odası Başkanı Adayı İsmail Çağlar, Başkan Tütüncü'nün her zaman yanlarında olduğunu belirterek, kendisine teşekkür etti. Çağlar, "Esnafın gece gündüz yanında oldunuz. Özellikle pandemi döneminde bütün esnaflara gece gündüz koşan tek başkandınız. Hiçbir belediyeden görmediğimiz destekleri sizden gördük. Dükkanlarımızın dezenfekte edilmesinden temizlik yardımına, kira alınmamasına kadar bir çok destek sağladığınız. Bütün esnafımız adına şahsınıza teşekkür ederim" diye konuştu.

ESNAFIMIZA HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'de, esnaf odalarının seçimlerine katılacak tüm başkan adaylarına ve yönetimlerine başarı dileklerini iletti. Adayların ziyaretlerinden duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Tütüncü, "Bizim tarafımız belli. Biz esnafın tarafındayız. Biz esnaf dostu bir belediyeyiz. Yapılabilecek ne kadar büyük katkılar, destekler varsa onları her zaman esnafımıza yaptık, yapmaya da devam edeceğiz" dedi. "Esnafın emeği kutsaldır" diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, "Esnaf sabah herkes uyurken dükkanını açar, ailesine helal lokma götürebilmek için akşama kadar o dükkanda emek verir. Nerede bir esnaf dükkanı varsa, orada bir emek vardır. Emek kutsaldır" diye konuştu. Pandemi sürecinde yaşanan sıkıntılara değinen Başkan Tütüncü, "Biz 8 ay boyunca kira almadık. İlk 3 ay dükkanını açandan da, açmayandan da kira almadık. Sonrasından da dükkanı kapalı olan esnaftan yine kira almadık, açık olanlara yüzde 50 indirim yaptık. Biz esnafımızın işini nasıl kolaylaştırırız, ona bakarız. Biz esnafın emeğine saygı duyuyoruz. Biz esnafın yanındayız. Biz hepinizin yanındayız" dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, esnaf odalarına aday olan tüm başkan adaylarına da başarı dileklerini iletti.


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum