Taş Cafe açıldı

DEMRE Belediyesi tarafından ilçenin en güzel plajı olan doğal bir liman konumundaki Taşdibi Plajı'nda yaptırılan 'Taş Cafe' hizmete açıldı. Demre Belediyesi tarafından doğal bir liman...

Taş Cafe açıldı
28 Temmuz 2021 - 10:52
DEMRE Belediyesi tarafından ilçenin en güzel plajı olan doğal bir liman konumundaki Taşdibi Plajı'nda yaptırılan 'Taş Cafe' hizmete açıldı.

Demre Belediyesi tarafından doğal bir liman konumundaki Taşdibi Plajı'nda yaptırılan Taş Cafe, tamamıyla ahşaptan yapılan 200 metrekarelik kapalı bir alana sahip. Yanında 200 metrekarelik doğal çim bahçesi, 200 metrekarelik açık alan yeme içme bölümü var. Plaj bölümünde ise 100 şezlong ve şemsiye ile 6 tane özel loca yer alıyor. Plajda sürekli olarak cankurtaran görev yapıyor. Taş Cafe'nin yanında spor yapılabilmesi için plaj voleybolu sahası yer alıyor. Engellilerin denize girebilmesi için yüzer şezlonglar hizmet veriyor. Tesisin yanında soyunma kabinleri ve tuvaletler yer alıyor.  Tesiste su ve enerji tasarrufu sağlayan jetonlu ve güneş enerjili özel duşlar da yer alıyor. Kaliteli mutfak ve bar bölümünde yemek yenebiliyor.

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, "Demre'nin en güzel plajına yakışan, modern bir tesisi, belediye işletmesi olarak halkımızın ve Demre'mize gelen konuklarımızın hizmetine sunduk. Komple bir tesis oldu. Amacımız önümüzdeki yıl Taşdibi Plajı'nda, Demre'de ilk kez olarak mavi bayrak dalgalandırmak. Mavi bayrak kriterlerini şimdiden yerine getirmeye başladık. Tesiste özel duşlarda duş almak 1 lira. Bunun amacı, tüm dünyada yaşanan su sıkıntısına karşı bilinçli su tüketimini sağlamak ve teşvik etmek" dedi.


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum