ŞOFÖRLER ODASI'NIN YENİ BAŞKANI ÖZÇELİK

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimlerinde ipi, rakibine 500 oy fark atan Niyazi Özçelik göğüsledi.

ŞOFÖRLER ODASI'NIN YENİ BAŞKANI ÖZÇELİK
06 Ekim 2019 - 17:39
Antalya'da 5 bin üyesi bulunan Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın seçimli olağanüstü genel kurulu, Turgut Özal Spor Salonu’nda tamamlandı. Polis, olumsuzluklara karşı spor salonu etrafında geniş güvenlik önlemi aldı, oy kullanmak isteyenleri üst aramasından geçirdi.
Antalya Motosiklet, Bisiklet, Oto Lastik Tamircileri ve Oto Yıkamacılar Odası Başkanı Bayram Dal’ın divan başkanlığını yaptığı seçimlerde 'rüşvet ve yolsuzluk' suçlamasıyla tutuklanan Mehmet Ali Alkan, Niyazi Özçelik ve Hüseyin Aksoy yarıştı. Saat 10.00’da başlayan seçimlerde adayların isimleri tek tek açıklandığında eşi cezaevinde bulunan Ayşe Alkan gözyaşlarını tutamadı.

ÖZÇELİK OMUZLARDA
Oy verme işlemi saat 17.00’de tamamlandı. Oyların sayımı esnasında kalabalık gruplar heyecanla sonucu bekledi. Seçim sonuçlarına göre 3 dönemdir rakibi Mehmet Ali Alkan'a karşı seçim kaybeden Niyazi Özçelik 1749 oy aldı. Mehmet Ali Alkan ise 1249 oy alabildi. Özçelik, seçimleri en yakın rakibine karşı 500 oy farkıyla kazandı. Üçüncü aday Hüseyin Aksoy ise 356 oy alabildi. Seçim sonuçlarının duyurulmasının ardından salon önünde bekleyen kalabalık Özçelik'i omuzlarına aldı

ALKAN İLK KEZ KAYBETTİ
Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası'na yönelik polisin yürüttüğü soruşturma kapsamında 1 Temmuz'da eski Başkan Mehmet Ali Alkan ve yönetim kurulundan 2 isim 'rüşvet ve yolsuzluk' suçlamasıyla tutuklanmıştı. Ticaret Bakanlığı, 3'ü tutuklu 19 sanık hakkında dava açılmasının ardından odanın seçime gitmesi yönünde karar verdi. Eski Başkan Mehmet Ali Alkan 4 dönem, odanın başkanlığını yürüttü.
DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum