Sevimli dostlara sıcak yuvalar

Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi, sokakta yaşayan sahipsiz hayvanların sıcak yuvası oldu

Sevimli dostlara sıcak yuvalar
29 Haziran 2015 - 16:47
Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi, sokakta yaşayan sahipsiz hayvanların sıcak yuvası oldu.
 
Beş yıldır hizmet veren Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi, yüzlerce kedi ve köpeği sağlığına kavuşturup, sahiplendirme programıyla onlara yeni yuvalar buldu. “Yaşamak onların da en tabi hakkı" anlayışıyla yola çıktıklarını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, merkezde beş yıldır sokak hayvanlarına sıcak yuva olduklarını söyledi. Son yapılan modernizasyon çalışmalarıyla da merkezin en son teknolojiyle donatıldığını dile getiren Başkan Böcek, bu yıl içinde hayvan ambulansı alacaklarını ve bu ambulans ile sokakta yardıma muhtaç hayvanlara yerinde müdahale edebileceklerini kaydetti.
 
Sahiplendirme programı
Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi sahiplendirme programı kapsamında, sokakta başıboş şekilde yaşayan kedi ve köpekleri ilk olarak sağlık taramasından geçiriyor ve sonrasında rehabilite ediyor. Son olarak eğitim parkurunda temel itaat konularında eğitilen sokak hayvanları, kendilerine özel ünitelerde yeni sahiplerini beklemeye alınıyor. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum