Sahil Park büyütülüp yenileniyor

ANTALYA'nın Demre ilçe merkezinde bulunan Kömürlük Sahili'ndeki ilçenin en büyük parkı olan Sahil Park'ın elektrik ve aydınlatma sistemi yenileniyor. Park, Beymelek Mahallesi yönüne...

Sahil Park büyütülüp yenileniyor
29 Eylül 2021 - 10:20
ANTALYA'nın Demre ilçe merkezinde bulunan Kömürlük Sahili'ndeki ilçenin en büyük parkı olan Sahil Park'ın elektrik ve aydınlatma sistemi yenileniyor. Park, Beymelek Mahallesi yönüne doğru 150 metre büyütülüyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar bir ay içinde tamamlanacak.

Demre'nin en büyük parkı olan Kömürlük Sahili'ndeki Sahil Park yenileniyor. Denize sıfırı olan parkta Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları başlatıldı. Çalışmalar kapsamında yeraltına 1700 metre elektrik kablosu döşenecek. Park iki yönlü yol ve deniz tarafı olmak üzere ışıklandırılacak. Parkın yola bakan tarafına 5 metre yüksekliğinde 60 adet dekoratif aydınlatma direği, denize bakan tarafında da 4 metre yüksekliğinde 115 tane dekoratif aydınlatma direği dikiliyor. Parka elektrik enerjisi sağlayan 5 elektrik panosu yenileniyor. Parkın Beymelek Mahallesi yönündeki 150 metre uzunluğundaki boş arazi park haline getirilerek. Bu bölümde önce aydınlatma toprak altı bölümü döşenecek ardından ağaçlandırma, çimlendirme yapılacak. Böylece parkın uzunluğu 1000 metreden 1650 metreye çıkacak.

Çalışmaları yürüten firmanın elektrik mühendisi Okan Yaman, "Çalışmaları bir ay içinde tamamlayacağız. Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Sahil Park ışıl ışıl olacak. Yeni bir görünüme kavuşacak. Park 150 metre büyümüş olacak" dedi.


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum