Rektör Özkan, Antalya Kent Konseyi ile buluştu

AKDENİZ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt ve Yürütme Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt...

Rektör Özkan, Antalya Kent Konseyi ile buluştu
21 Ekim 2020 - 16:16
AKDENİZ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt ve Yürütme Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Antalya Kent Konseyi Başkanı Semanur Kurt ve yürütme kurulu üyelerine ziyaretten dolayı teşekkür eden Rektör Özkan, kent ile üniversitenin birbirini tamamlayan bir bütünün parçaları olduğunu söyledi. Rektör Özkan, üniversitelerin kentlerin yaşamına, kültürel, tarihsel, sanatsal ve bilimsel dokusuna önemli katkılar sunduğunu aktardı. Semanur Kurt ile birlikte üniversite ve kent yaşamına ilişkin sürekli görüştüklerini belirten Rektör Özkan, ilerleyen zamanlarda da Antalya Kent Konseyi ve Akdeniz Üniversitesi birlikteliğinde Antalya'nın kent yaşamını daha da güzelleştirecek projelerde bir araya geleceklerini ifade etti.

Semanur Kurt ise Rektör Özkan'a, kendilerini kabul ettiği için teşekkür ederek, üniversite ve kent konseyinin bütünleşerek daha güzel bir Antalya için birlikte çalışacaklarını kaydetti.

Görüşmenin sonunda Antalya Kent Konseyi Başkanı Kurt, Rektör Özkan'a çiçek takdim etti.


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum