Park halindeki kepçe ile denize çekilmek üzere bekleyen yat yandı

ANTALYA'da balıkçı barınağında park halinde bir kepçede bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangında denize çekilmek üzere olan bekleyen yatın büyük bir bölümü yandı. Zaman zaman...

Park halindeki kepçe ile denize çekilmek üzere bekleyen yat yandı
05 Mart 2021 - 09:56
ANTALYA'da balıkçı barınağında park halinde bir kepçede bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangında denize çekilmek üzere olan bekleyen yatın büyük bir bölümü yandı. Zaman zaman patlamalarında yaşandığı yangın, itfaiye ekipleri tarafından 1 saatlik çalışma sonucu güçlükle söndürüldü.

Yangın, sabaha karşı 03.20 sıralarında Konyaaltı ilçesindeki Balıkçı Barınağı'nda meydana geldi. Park halinde bulunan kepçede patlamalarla birlikte yangın çıktı. Kısa sürede alevlerin sardığı kepçedeki yangın, denize çekilmek üzere bekleyen yata sıçradı. Kepçe ile yatın yandığını gören balıkçılar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre içinde olay yerine gelen polis ekibi çevrede güvenlik önlemi alırken itfaiye yangını söndürmek için büyük çaba sarf etti. Yangın, itfaiyenin 1 saatlik çalışması sonucu söndürülürken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum