Öğrenciler Başkan Tütüncü'ye konuk

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis salonunda kabul ettiği öğrencilerden şehitleri ve gazileri asla unutmamalarını, onlara layık birer torun olmalarını istedi

Öğrenciler Başkan Tütüncü'ye konuk
15 Ocak 2016 - 16:15
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, meclis salonunda kabul ettiği öğrencilerden şehitleri ve gazileri asla unutmamalarını, onlara layık birer torun olmalarını istedi.
 
Kepez Belediyesi'nin yürüttüğü 'Kepez'in Çocukları, Meclisin Konukları' adlı eğitim projesi kapsamında Göksu Ortaokulu öğrencileri belediyeyi ziyaret etti. Öğrenciler, halkla ilişkiler personeli rehberliğinde müdürlükleri, nikah salonunu ve başkanlık makamını gezdi. Meclis salonundaki kabulde Başkan Tütüncü, belediye, meclis ve encümenin görevleri hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkan Tütüncü, “Şehitlerimizi, gazilerimizi asla unutmayacağız. Kurtuluş Savaşı başta olmak üzere terörle mücadeledeki şehitlerimizi asla unutmayacağız. Derslerinize çok çalışırsanız, öğretmenlerinizin verdiği görevleri, ödevleri yerine getirseniz, kitap okumayı alışkanlık haline getirseniz, birbirinize sevgi ve saygıyla yaklaşırsanız, herkesi çok seversiniz, anne ve babalarınıza sevgi ve saygı gösterirseniz, vatanınızı, büyük Atatürk'ü çok severseniz şehitlerimize layık, bir torun olursunuz” dedi. Göksu Ortaokulu'nun öğrencileri de şehitlere layık bir torun olma sözü verdi. Başkan Hakan Tütüncü, hatıra fotoğrafı çektirdiği öğrencilere, Vehbi Vakkasoğlu'nun 'Öğretmenin Not Defteri' adlı kitabını, Kepez Belediye Tiyatrosu'nun, 'Kepezli Kaplumbağa Silva' adlı çocuk oyununun biletini hediye etti. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum