Muratpaşa'da 2020 coşkusu

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 2019'un son gün mesaisine, belediye çalışanlarının yeni yılını kutlayarak başladı

Muratpaşa'da 2020 coşkusu
31 Aralık 2019 - 15:13
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 2019'un son gün mesaisine, belediye çalışanlarının yeni yılını kutlayarak başladı. Uysal, Muratpaşa Belediyesi'nin çalışmaları ile Türkiye'nin takip edilen belediye haline geldiğini, bunun için emek harcayan personele teşekkür etti.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 2019 yılının son mesai gününe belediye çalışanlarının yeni yılını kutlayarak başladı. Başkan Uysal, "6 yıllık yol arkadaşlığınız için çok teşekkür ediyorum" diyerek başladığı sözlerine şöyle devam etti:
“Çok güzel işlere imza attık. Bütün Türkiye'nin takip ettiği bir belediye haline geldik. Hem fiziki hizmetlerde, hem sosyal hizmetlerde en inovatif belediyelerden biri haline geldik. Bu, bizim bütün özel günlerde konuştuğumuz gibi hem kendimize, hem ailemize, hem şehrimize, hem ülkemize, hem insanlığa katkımız. Bu katkılarımız büyük bir coşkuyla, azimle hiç eksilmeden hevesle inanarak devam edecek ediyor."

2020 TEMPOSU
Hizmet binası fuayesinde, belediye çalışanlarına seslenen ve tek tek yeni yıllarını kutlayan Başkan Uysal, “Ne yenilik yapacak, hangi konuda uygulaması nedir diye takip edilen, izlenen, sık sık ziyaretlere mazhar olunan bir belediye haline geldik. Bunların hepsini sizler sayesinde yaptık. Hepinizin emekleri ile gerçekleşti. Şu ana kadarki katkılarınız için teşekkür ediyorum. Gelecek yıllardaki temponuz için şimdiden kolay gelsin diyorum. Sizlere, ailelerinize, sevdiğiniz herkese, sesinizin, gönlünüzün ulaştığı herkese iyi yıllar diliyorum" dedi.

DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum