Melekler farka uçtu

MuratpaşaBelediyespor kadın hentbol takımı, Süper Lig'in 5'inci hafta maçında deplasmandaPazarspor'u 45-27 yendi. Paşanın Meleklerinde Cansu Akalın, attığı 9 golle en skorer oyuncu oldu.

Melekler farka uçtu
04 Kasım 2019 - 17:57
MuratpaşaBelediyespor kadın hentbol takımı, Süper Lig'in 5'inci hafta maçında deplasmandaPazarspor'u 45-27 yendi. Paşanın Meleklerinde Cansu Akalın, attığı 9 golle en skorer oyuncu oldu.

MuratpaşaBelediyespor, deneyimli oyuncuları kaptan Diğdem Hoşgör ve Yağmur Toprak'dan yoksun gittiği Rize deplasmanından galibiyetle döndü. Yaş ortalaması 18.6 olan bir kadroyla maça çıkan Paşanın Melekleri, Pazarspor karşısında 45- 27 galip ayrıldı. Mehmet Akif Pirim Spor Salonu'nda oynan ve Halil Kılıç - Hamza Sukan hakem ikilisinin yönettiği maçta Paşanın Melekleri ilk yarıyı 18- 15 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında baskısını iyiden iyiye artıran Paşanın Melekleri, 18 sayılık farkla maçı tamamladı. Paşanın Meleklerinde Cansu Akalın 9 golle maçın en skorer oyuncusu oldu. Rize deplasmanından alınan galibiyetle Paşanın Melekleri, ligde puanını 6'ya yükseltti. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum