Madalyaları topladılar

Demre Sporium Halk Eğitim Merkezi Kickboks Takımı'nın 12 sporcusu, Kemer'de düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Kickboks Turnuvası'nda madalya kazandı

Madalyaları topladılar
30 Nisan 2015 - 15:05
Demre Sporium Halk Eğitim Merkezi Kickboks Takımı'nın 12 sporcusu, Kemer'de düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Kickboks Turnuvası'nda madalya kazandı.
 
Kickboks Antalya İl Temsilciliği tarafından düzenlenen, Kemer Spor Salonu'nda yapılan şampiyonaya, Antalya ve Konya'dan 200 sporcu katıldı. Demre Sporium Halk Eğitim Merkezi Kickboks Takımı da turnuvada 13 sporcusuyla mücadele etti. Demreli sporculardan yıldız bayanlarda Ruken Ekti, Şevval Öz, Leyla Babadağ, genç erkeklerde Ozan Abdullah Culçu turnuvada birinci oldu. Minik kızlarda Sude Zeynep Toptaş, minik erkeklerde Emir Alataş, genç erkeklerde Bilal Gezer, yıldız kızlarda Zeynep Teke ve İrem Karaçalık ikinciliği elde etti.
 
Seçmelere katılma hakkı
Miniklerde ise Emine Kocabaş ve Ramazan Babadağ, gençlerde Anıl Kolak üçüncü oldu. Demreli sporcular, turnuvada 4 birincilik, 5 ikincilik ve 3 üçüncülük alarak 12 madalya kazandı. Demre Sporium Halk Eğitim Kickboks Takımı ve Kickboks Milli Takım Antrenörü Sibel Çoşkun, “Sporcularımız büyük bir başarıya imza atarak, Demre'nin adını duyurdu. Sporcularımızdan dördü, Türkiye şampiyonası seçmelerine katılmaya hak kazandı. Biri veya birkaçı Türkiye şampiyonu olacak. Bu konuda iddialıyız” dedi. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum