'KORONA' ÜSSÜ

Kepez Belediyesi, koronavirüs nedeniyle 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara "Sokağa çıkma sınırlaması" getirilmesinin vatandaşların yardım taleplerine hızlı bir şekilde cevap verilebilmesi için 7 gün 24 saat hizmet verecek olan birimlerin personel sayısı da artırıldı

'KORONA' ÜSSÜ
24 Mart 2020 - 19:37
Kepez Belediyesi, koronavirüs nedeniyle 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara "Sokağa çıkma sınırlaması" getirilmesinin vatandaşların yardım taleplerine hızlı bir şekilde cevap verilebilmesi için 7 gün 24 saat hizmet verecek olan birimlerin personel sayısı da artırıldı.

Kepez Belediyesi, 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı olanlara 'Sokağa çıkma sınırlaması' getirilmesinin ardından harekete geçti. 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı ve desteğe ihtiyacı olan vatandaşlar, 7 gün 24 saat hizmet verecek olan Kepez Belediyesi'nin (0242) 310 58 58 numaralı telefon hattından yardım çağrısında bulunabilecek.

BİR TELEFON KADAR YAKIN
Vatandaşların çağrılarına cevap verecek olan Kepez İletişim Merkezi'ni (KİM) ziyaret eden Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çalışmaları yakından inceledi. Başkan Tütüncü, yardım çağrısında bulunabilecek olan kişilerin 65 yaş ve üstü, yaşamını yalnız geçirmekte olan ya da bir rahatsızlığı olan kişiler olduğunu hatırlattı. Tütüncü, personelinden bu konuya hassasiyetle yaklaşmalarını istedi. Başkan Tütüncü, talepte bulunan vatandaşlara da mutlaka geri dönüş yapılması konusunda da personeline talimat verdi.

KEPEZ’DE 7/24 KORONA MESAİSİ
Kepez İletişim Merkezi'nin (KİM), 7 gün 24 saat vatandaşların hizmetinde olduğunu belirten Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Belediyemiz bu zor günlerde hemşehrilerimize bir telefon kadar yakın. Kepez İletişim Merkezi (KİM) desteğe ihtiyacı olan bütün hemşehrilerimizin yanında. Bize ne zaman ihtiyaç duyarsanız hiç çekinmeden arayın. Bu zorlu günleri birlikte yardımlaşarak geçireceğiz. Güzel günler gelecek. Bu zorlu sınavı hep birlikte güçlü bir şekilde vermeliyiz" dedi. Başkan Tütüncü, Kepez Kaymakamlığı ve Kepez Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle hemşerilerinin mağduriyetlerinin anında giderileceğini de sözlerine ekledi.

TÜTÜNCÜ’’NÜN TELEFON TRAFİĞİ
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ziyareti sırasında çok yoğun çalışan personelin yerine 5 kez telefonlara baktı. Başkan Tütüncü, telefonları açar açmaz önce kendini tanıttı, ardından da hemşehrilerinden gelen yardım taleplerini not aldı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, bu anın sosyal medya hesaplarından canlı paylaşılması üzerine kendisiyle görüşmek için arayan 2 vatandaşla da konuştu. Başkan Tütüncü, yardım çağrılarının anında cevaplanabilmesi için Kepez İletişim Merkezi (KİM) ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nün personel sayısını da artırdı.


KEPEZ ZABITASINDAN '14 KURAL' BROŞÜRÜ
 
Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında vatandaşları bilgilendirmek için pazar yerlerinde '14 kuralda virüsten korunma' yollarının anlatıldığı el broşürleri dağıtılıyor. Koronavirüs salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını engellemek amacıyla dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdüren Kepez Belediyesi, bir yandan da bilgilendirme çalışmaları yapıyor. Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında, ilçede bulunan pazar yerlerinde vatandaşlara koronavirüs bilgilendirme broşürü dağıtılıyor. Koronavirüs ile mücadelenin anlatıldığı '14 Kuralda virüsten korunma' broşüründe virüsün tanımı, hastalığın belirtileri, korunma yolları ve hijyen kuralları görsellerle anlatılıyor.

DHA

 
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum