KOMŞUDA ZORLU SINAV

Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı Avrupa sınavında. Turdan emin olduğunu belirten Başkan Ümit Uysal, “Antalya’ya tur atlayarak döneceğiz” dedi.

KOMŞUDA ZORLU SINAV
11 Eylül 2019 - 14:27
ANTRENMANI İZLEDİ
Paşanın Melekleri, EHF Kupası ilk tur maçında Yunanistan temsilcisi A.C. PAOK’la oynayacağı karşılaşmanın hazırlarını sürdürüyor. Cuma günü saat 18.00’de Veria’daFilippio Spor Salonu’nda ilk maça çıkacak olan Paşanın Melekleri, antrenör Birol Ünsal yönetimindeki son antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Yaklaşık 2 saat süren antrenman çift kale maçla sona erdi.        
 
UYSAL YALNIZ BIRAKMIYOR
Avrupa sınavı öncesi, oldukça neşeli ve hırslı geçen antrenmanı Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve kulüp yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Başkan Uysal, teknik heyete ve oyunculara başarılar dilerken turu geçeceklerine inandığını söyledi. Başkan Uysal, Yunanistan temsilciyle rövanş karşılaşmasını da deplasmanda oynayacaklarını belirterek kendisinin de her iki maçta tribünde olacağını söyledi.  
 
‘TURLA DÖNECEĞİZ’
Özellikle bu sezon MuratpaşaBelediyespor’dayeni yapılanmanın izlerinin net olarak görülebileceğini kaydeden Başkan Uysal, şunları söyledi:“Takımız, EHF Kupası’nda Yunanistan temsilcisi PAOK’la eşleşti. Selanik’in köklü bir kulübü, fanatik bir seyircisi var. Onları yenecek güçteyiz. Bu nedenle her iki maçı da orada yapmayı teknik heyetimizle uygun bulduk. İki güzel maç yapıp güzel bir turla Antalya’ya döneceğiz.”
 
GENÇ VE DİNAMİK
Kaptan Diğdem Hoşgör ise yaklaşık bir ay önce yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirterek, iyi bir hazırlık süreci geçirdiklerini söyledi. Hazırlık döneminde İzmir’de katıldıkları Fuar Kupası’nda 4 karşılaşmadan 3’ünü alarak turnuvayı şampiyon tamamladıklarını dile getiren Hoşgör, “Bu yıl ilk defa bu kadar genç oyuncuyla birlikte oynuyoruz. PAOK maçında hedefimiz 2 maçı da alıp turla Antalya’ya dönmek” dedi.
 
HER İKİ MAÇ YUNANİSTAN’DA
MuratpaşaBelediyespor, hentbolda Avrupa’nın iki numaralı kupası EHF’de birinci tur ilk maçını Cuma saat 18.00’de Veria’da bin seyirci kapasitesi Filippio Spor Salonu’nda oynayacak. Maçı Rus hakem ikilisi AntonAntashev ve DenisMusatov yönetecek. Karşılaşmanın rövanşı ise aynı spor salonunda 15 Eylül Pazar saat 15.00’de oynanacak.
Haber Merkezi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum