Kemer'e Halk Et Mağazası açılacak

BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalıları sağlıklı, kaliteli, hijyenik ve uygun fiyatlı et ürünleriyle buluşturan Halk Et şubelerinin ilki olan Kepez şubesini...

Kemer'e Halk Et Mağazası açılacak
10 Haziran 2021 - 13:04
BÜYÜKŞEHİR Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalıları sağlıklı, kaliteli, hijyenik ve uygun fiyatlı et ürünleriyle buluşturan Halk Et şubelerinin ilki olan Kepez şubesini ziyaret etti. Alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Böcek, Kemer'de de Halk Et şubesinin açılması için hazırlıklara başladıklarının müjdesini verdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in yerelden ve kırsaldan kalkınma hedefiyle hayata geçirdiği Halk Et Satış Mağazaları güvenilir, sağlıklı ve kaliteli etin adresi oldu. Başkan Böcek ilk olarak Kepez ilçesinde hizmete sunulan ANET Halk Et Satış Mağazası'nı ziyaret ederek, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Antalyalılar, projeden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Halk Et personeline de hayırlı işler dileyen Başkan Böcek, ANET Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Kocagöz'den de işleyişle ilgili bilgi aldı. Başkan Böcek, Halk Et Projesi ile Antalyalıların sağlıklı, güvenilir, uygun fiyatlı ve kaliteli et tüketmelerini sağladıklarını belirterek, halkın ilgisinin de kendisini mutlu ettiğini söyledi.

KEMER İÇİN HAZIRLIK YAPILIYOR

Alanya, Manavgat ve Serik şubelerinin yanı sıra Mobil Halk Et Tırı ile Elmalı, Korkuteli, Kumluca, Finike, Demre ve Kemer halkına da hizmet verdiklerini, Halk Et'i vatandaşın ayağına götürdüklerini belirten Başkan Böcek, yakın zamanda Kemer'de de bir şube açmak için hazırlık yaptıklarını müjdeledi. Halk Et için tüm ilçelerde talep olduğunu belirten Başkan Böcek, "Türkiye'de bir ilki yaptık. Şubelerimizde olduğu gibi Mobil Tır'a da halkımız ilgi gösterdi. Çünkü halkımız hem uygun fiyatlı ve sağlıklı et tüketiyor hem de hijyenik ortamda alışveriş yapıyor. Böylece halkımıza ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşımıza destek oluyoruz. Bu anlamda bütün çalışma arkadaşlarıma, ANET Yönetim Kurulu Başkanımız Mesut Kocagöz'e ve tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum" dedi.


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum