Kan bağışına rekor katılım

İMAM HATİPTEN ÖRNEK KAMPANYA

Kan bağışına rekor katılım
14 Mayıs 2020 - 15:11
Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde, Şehit Volkan CanözAnadolu İmam Hatip Lisesi öncülüğündegerçekleşen ve kovid-19 tedbirleri kapsamında aynı anda en fazla 3 kişinin bağış aracına alındığı kampanyada 91 kişi kan bağışında bulundu

Pandemi sürecinde Kızılay’ın azalan kan stoklarının temin edilmesi için başlatılan kampanyalara Döşemealtı da katıldı. Şehit Volkan CanözAnadolu. İmam Hatip Lisesi öncülüğünde başlatılan ve Ayşe Şak OO-İHO, Döşemealtı Kız İmam Hatip Lisesi ve DöşemealtıMüftülüğü'nün desteği ile gerçekleşen kan bağışı kampanyasına rekor bir katılım gerçekleşti. Kampanyaya Döşemealtı İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen ve şube müdürleri, Döşemealtı genelinden eğitimciler, din görevlileri, öğrenci velileri ile vatandaşlar katıldı.

KAMPANYAYA YOĞUN DESTEK
Saat 16:00’da başlayan ve 23:30’da sona eren bağış kampanyasına iftar saatlerinde ara verilirken; kampanyaya yoğun bir destek geldi. Covid-19 tedbirlerine sebebiyle aynı anda en fazla 3 kişinin kan verebildiği kampanyada formlarını dolduran 60 bağışçı ise sıranın kendilerine gelmemesi sebebiyle bağışta bulunamadı. 91 ünite kan bağışı yapılabilen kampanya hakkında konuşan Kızılay yetkilileri, bağışçılara teşekkür ederek, programları dahilinde önümüzdeki günlerde tekrar Döşemealtı’na gelecekleri kaydetti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Gökçen, Şehit Volkan Canöz İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Mehmet Ali Ak’a ve kampanyanın düzenlenmesinde emeği geçen diğer gönüllülere teşekkür etti.

Murat ESENTEKİN

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum