Jandarma ve polisten bayram mesaisi

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde 9 günlük bayram tatilinde jandarma ve polis ekipleri ortak uygulamalar yaptı. 900'e yakın aracın kontrol edildiği uygulamalarda, 12 araç trafikten men edildi

Jandarma ve polisten bayram mesaisi
11 Haziran 2019 - 16:14
Antalya'nın Korkuteli ilçesinde 9 günlük bayram tatilinde jandarma ve polis ekipleri ortak uygulamalar yaptı. 900'e yakın aracın kontrol edildiği uygulamalarda, 12 araç trafikten men edildi.
 
Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı ile Bölge Trafik İstasyon Amirliği ekiplerince 9 günlük bayram tatili boyunca ilçede kuş uçurtulmadı. 9 günlük uygulamada ekipler sürücülere uyarılar yaparken, broşürler de dağıttı, şeker ve gül ikram etti. Yapılan uygulamalarda 900'e yakın araç kontrol edildi ve 12 araç trafikten men edildi. Trafik polisleri ve jandarma trafik timleri yol güzergahı boyunca oluşturulan uygulama noktalarında, havadan trafiği takip ederek Korkuteli- Antalya karayolunda uygulama yaptı. Uygulama kapsamında durdurulan araçlardaki sürücüler, emniyet kemerlerinin takılı olması ve hız sınırlarını ihlal etmemeleri yönünde uyarıldı. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum