İntihar ihbarı polisi alarma geçirdi

Antalya'da sahil bandına yaklaşık 200 metre uzaklıkta yer alan apartmandaki bir evden, falezlerde bir kadının intihara teşebbüs ettiği ihbarı polis ekiplerini alarma geçirdi.

İntihar ihbarı polisi alarma geçirdi
11 Temmuz 2020 - 17:59
Antalya'da sahil bandına yaklaşık 200 metre uzaklıkta yer alan apartmandaki bir evden, falezlerde bir kadının intihara teşebbüs ettiği ihbarı polis ekiplerini alarma geçirdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri ve deniz polisi, ihbara konu kişinin atlayıp atlamadığını araştırmak için falezleri didik didik aradı. Polislerin tüm arama çalışmalarına rapmen belirtilen kişiye rastlanılmadı.

Polis ve deniz polisini alarma geçiren olay, saat 16.00 sıralarında Şirinyalı Mahallesi Eski Lara yolu üzerindeki falezlerde meydana geldi. Falezlere yaklaşık 200 metre uzaklıkta yer alan bir apartman sakini balkonunda oturduğu esnada, bir kadının sık sık falezlere gidip geldiğini gördü. Kadının sürekli gidip gelmesini şüpheli bulan bina sakini, kadının intihara teşebbüste bulunduğuna yönelik ihbarda bulundu. Polis ekipleri, belirtilen adrese gelerek araştırma başlattı. Falezlerin sarp ve çalılarla kaplı olmasından dolayı bölgeye deniz polisi de sevk edildi. Ekipler, kayalık alanları hem karadan hem de denizden karış karış taradı. Deniz polisi, kıyaya yakın bir noktada balık tutan bir vatandaşın da bilgisine başvururken, ihbarda bulunan bina sakiniyle de sürekli telofonla görüştü.

Polis ekipleri, ihbara konu olaya rastlamadı.

DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum