Hastaneye gitmek için bindiği takside doğum yaptı

anlatan taksi şoförü İbrahim Aydemir, "Taksi çağırma ziline basıldı. Ben de zilin çaldığı yere gittiğimde yerde yatan bir kadın gördüm. Yardımcı oldum, eşiyle taksiye bindirdik....

Hastaneye gitmek için bindiği takside doğum yaptı
15 Mayıs 2021 - 15:44
anlatan taksi şoförü İbrahim Aydemir, "Taksi çağırma ziline basıldı. Ben de zilin çaldığı yere gittiğimde yerde yatan bir kadın gördüm. Yardımcı oldum, eşiyle taksiye bindirdik. Biraz gittikten sonra neyi olduğunu sordum. Sadece 'Doğum' dedi. Biraz daha ilerlediğimizde kadın araçta doğum yaptı. Hızlıca hastaneye yetiştirdim. Acile geldiğimizde hemen doktorlar geldi. Çocuğu alıp göbek kordonunu kestiler. Daha sonra çocukla annesini hastaneye götürdüler" dedi.

'ÇOK DUYGULANDIM'

Yaşadığı durumun meslek hayatının en ilginç olaylarından birisi olduğunu söyleyen Aydemir, "Böyle bir olay yaşayınca çok duygulandım. Ailemle ve çevremle de bu olayı paylaştım. Onlar da çok sevindi. Çocuğun cinsiyetini bilmiyorum. Aileyle daha sonra görüşemedim. Sadece durağa yakın oturduklarını biliyorum" diye konuştu.

'TAKSİDE DOĞUM YAPTIM'

Fatıma İbrahim ise, "Takside doğum yaptım. Sonra hastaneye gittim. Çocuk Allah'a şükür iyi" dedi.

İbrahim Aydemir'e teşekkür eden Abdullah İbrahim de, "Beraber gittik, arabasında doğum yaptı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gittik. Doktor hemen geldi. Makasla göbek kordonunu kestiler. İkinci çocuğumuz" diye konuştu.


DHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum