Otellerde israfın önüne geçilecek

Gıda israfını önleme ve bilinçlendirme platformu Turuncu Bayrak’ın üyeleri tarafından ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nin (ALTİD) ev sahipliğinde bir otelde seminer verildi

Güncel 15 Nisan 2019 10:20
Otellerde israfın önüne geçilecek
-A +A

Gıda israfını önleme ve bilinçlendirme platformu Turuncu Bayrak’ın üyeleri tarafından ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nin (ALTİD) ev sahipliğinde bir otelde seminer verildi. Seminerde, Türkiye’de yaşanan israfın önüne geçmek için 250 otelde Turuncu Bayrak Projesi’nin başlatıldığı belirtildi. 

Turistik tesis personellerinin katıldığı seminerde, dünyada 820 milyondan fazla insanın açlık çektiği, insanlar için üretilen gıdaların 3’te 1’inin çöpe gittiği vurgulandı. 

Turuncu Bayrak yetkilisi Ali Akgün, Türkiye’de yaşanan israfın önüne geçmek için 250 otelde Turuncu Bayrak Projesi’ni başlattıklarını duyurdu. Seminer sonrasında açıklama yapan ALTİD Başkan Yardımcısı Servet Şakiroğlu, “Özellikle Her şey Dahil Sistemi içinde büyük israf yaşanıyor. Seminerde birçok yöntem anlatıldı. Bunlardan biri de israf oluşturmayan otel misafirlerine küçük jestler yaparak diğer misafirler arasında farkındalık oluşturmak. Çok faydalı bir seminer oldu. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi. 

Kaynak : İHA

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Dikkat Çekenler
Yazarlar
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Alıntı Yazarlar
Anket

Sayfalar
Duyurular
Linkler
Arşiv
Günlük Gazeteler
Oku
Ziyaretçi Defteri
Hava Durumu
Hava Durumu
Yükleniyor...