MATSO’dan gastronomi paneli

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Manavgat MATSO Turizm Fakültesi ve Manavgat Aşçılar Derneği işbirliğiyle düzenlenen 'Gençler İçin Bir Gelecek Vizyonu' konulu panel Turizm Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi

Sağlık 11 Nisan 2019 15:35
MATSO’dan gastronomi paneli
-A +A

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Manavgat MATSO Turizm Fakültesi ve Manavgat Aşçılar Derneği işbirliğiyle düzenlenen 'Gençler İçin Bir Gelecek Vizyonu' konulu panel Turizm Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Crystal Otelleri Kurumsal İletişim ve Eğitim Direktörü Adil Gürkan, Manavgat Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karataş ve Royal Dragon Hotel ExecutiveChef Selçuk Yıldırım'ın konuşmacı olduğu panele, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacer Bakır Sert, Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü akademisyenleri ve öğrencileri katıldı. "Bir yemeğin orijinalliğini bozmadan sunumunu geliştirmek Türk mutfağına karşı en büyük sorumluluğumuzdur" diyerek konuşmasına başlayan Adil Gürkan, gastronominin bölge turizmine olan etkisinden ve meslek hayatında edindiği tecrübelerden bahsetti. Manavgat Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karataş ise derneklerinin gelecek dönemlerde gastronomi alanında üniversite sektör işbirliğini sağlamaya yönelik planlamalarının olduğundan bahsederek, öğrencilere uygulamalı eğitim sözü verdi. Öğrencilerin sorularının da cevaplandığı panelin sonunda, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacer Bakır Sert, paylaştıkları tecrübe ve bilgiler için konuşmacılara teşekkür belgesi takdim etti. 

Kaynak : DHA

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Dikkat Çekenler
Yazarlar
Çok Okunanlar
Çok Yorumlananlar
Alıntı Yazarlar
Anket

Sayfalar
Duyurular
Linkler
Arşiv
Günlük Gazeteler
Oku
Ziyaretçi Defteri
Hava Durumu
Hava Durumu
Yükleniyor...